Pilnīgi jaunais Dacia Duster piedzīvo pirmizrādi 2017. gada Frankfurtes autoizstādē

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault | 12.septembris 2017 15:00

Šodien Dacia paceļ priekškaru pār pilnībā atjaunoto Duster, Pasaules pirmizrādē 2017. gada Frankfurtes autoizstādē. Dacia preses konferenci vadīja Eiropas reģiona priekšsēdētājs un viceprezidents Žans Kristofs Kuglers, kuru uz atjaunotā Dacia stenda atbalstīja Dacia Vācijas klienti.

"Pamatojoties sava priekšgājēja stiprajās pusēs, pilnībā atjaunotais Duster sniedz klientiem vairāk – aizvien par neticami pieejamu cenu!” saka Žans Kristofs Kuglers. "Kā redzams, ikviena pievienotā funkcija un detaļa padara ikdienas braucienus par baudu. Jaunais Duster ir vairāk Duster nekā jebkad. Apvidus auto, kas aizvedīs tālāk absolūtā komfortā un ar stilu."

Ar vairāk kā miljonu pārdotu vienību, septiņus veiksmes pilnus gadus pēc modeļa parādīšanās tirgū, Dacia leģendārais apvidus auto Duster ir ieguvis atjaunotu, spēkpilnu stilu. Pavisam jaunais Duster ir ne vien daudzveidīgi izmantojams, bet kļuvis arī daudz pievilcīgāks – par to liecina gan robusts virsbūves dizains, gan ekskluzīvs salons. Duster ir kļuvis arī vēl ietilpīgāks, nezaudējot ne kripatiņas apvidus auto talantu un aizvien saglabājot absolūti pieejamu cenu.

Jaunā Duster izturīgais un sevišķi pārliecinošais dizains izceļ tā apvidus auto ciltsrakstus. Izteiksmīgā priekšpuse un aizmugure izskatās platākas, pastiprinot stabilitātes iespaidu. Jaunā Duster izturīgo tēlu uzsver drosmīga dizaina izvēle - automašīnas virsbūvē ir vairāk horizontālās līnijas ar augstāku “jostas vietu”. Tikmēr jaunie alumīnija jumta stieņi un izteiktāka priekšējā un aizmugurējā panna norāda uz jaunā Duster piedzīvojumu meklētāja dabu. Jaunas LED priekšējās gaismas pasvītro Duster jauno izteiksmīgo dizainu.

Projektētāji strādāja no “baltas lapas”, lai radītu Dacia pilnīgi jaunu interjeru ar modernāku, ērtāku un pasažieriem draudzīgāku salonu:
• Priekšējais panelis ir pilnībā pārveidots, lai radītu ekskluzīvāku un ergonomiskāku salona izskatu.
• Sēdekļi ir pilnībā pārveidoti, lai uzlabotu komfortu un nodrošinātu labāku atbalstu.
• Materiālu apstrādei un kvalitātei tika pievērsta pastiprināta uzmanība – salona kvalitāte ir acīmredzama no pirmā acu uzmetiena.
• Pateicoties apdomātam salona izkārtojumam, uzglabāšanas telpa ir maksimāli praktiska, palielinot modeļa kopējo uzglabāšanas kapacitāti līdz 28,6 L.

Jaunais Duster katalogs ietver arī virkni līdz šim Dacia produktu klāstā neredzēta aprīkojuma – zīmola faniem šī būs patiesa medusmaize:
• Daudzfunkcionāla vairāku leņķu kamera (multi-view)
• Aklās zonas brīdinājuma sistēma
• Aizkaru-tipa gaisa spilveni
• Automātiskā klimata kontrole
• Automātiskā hands-free atslēga
• Automātiskā lukturu aktivizēšana

Ar sava ikoniskā modeļa atjaunošanu, Dacia plāno attīstīt visas pircēju iecienītās mašīnas iezīmes un vēl vairāk pavairot zīmola popularitāti. No 2017. gada janvāra līdz augustam Dacia pārdošanas apjoms palielinājās par vairāk nekā 11%, pārsniedzot 434 000 transportlīdzekļu vienības. Zīmola stāsts turpinās ar pilnībā atjaunoto Duster, kas piedāvā jaunas, bagātīgas funkcijas par aizvien neticami pieejamu cenu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti