"Chevrolet-Niva" iegūst jubilejas versiju 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.septembris 2017 14:54

"GM-AvtoVAZ" kopuzņēmumā ražotais apvidus auto "Chevrolet-Niva" ieguvis jubilejas versiju, kas tiks izlaista 300 eksemplāru lielā skaitā un tirdzniecībā nonāks 25.septembrī.

Jubilejas versijas virsbūves krāsai izvēlēts īpašs bronzas tonis, kas kontrastē ar melnajiem jumta reliņiem, sliekšņiem, apakšas aizsargiem, virsbūves balstiem un tonētajiem stikliem. Automobilis komplektēts ar lielāka izmēra riteņu diskiem, augstumā regulējamu vadītāja sēdekli un atpakaļskata kameru, kuras nofilmētais materiāls redzams salona spogulī.

Ērtības, vizuālo izskatu un komfortu uzlabos arī auduma/mākslīgās ādas sēdekļi ar bronzas krāsas diegu nošuvumu, ādas apdare stūrei un transmisijas svirām, daudzfunkcionāls elkoņa balsts. Dažādi dekori, kā arī plāksnītes ar jubilejas versijas nosaukumu izvietotas arī citur salonā un uz automašīnas spārniem.

Īpašās "Chevrolet-Niva" motortelpā atrodas 1,7 litru 80 Zs benzīna dzinējs, kas kompaktajam automobilim nodrošina maksimālo ātrumu 140 km/h.

"Special Edition" veltīts modeļa 15 gadu jubilejai un Krievijas tirgū maksās 749 900 rubļu (10 864 eiro).

Uzņēmums savulaik plānoja arī "Chevrolet-Niva" jaunās paaudzes modeli, taču projekts ir apdraudēts nepietiekamo finanšu līdzekļu dēļ – 2016.gadā kompānija lūdza valsts garantiju un palīdzību kredīta saņemšanai, taču virzība uz priekšu nesekoja.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
i 22.septembris 2017 16:01
9 0 Atbildēt

augstumā regulējams vadītāja sēdeklis, kruta, tāpēc vien vērts pirk šo modeli ar bezmaz vai kosmossa tehnoloģijām, Krievijas autorūpniecība attīstījusies gandrīz līdz maxsimumam

viencexperc 22.septembris 2017 22:01
7 0 Atbildēt

Uzlikt biezāku polsterējumu, uzlabot salona apdares kvalitāti, un būs audi. Uz q7 nepavilks izmēru dēļ, bet uz q5 mierīgi.

ii 22.septembris 2017 16:54
5 0 Atbildēt

neaizmirsti, ka arī tas ir uz jeņķu tehnoloģiju rēķina - krievu Niva tādas ekstras vēl pat sapņos nerādās

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti