Mazda prezentē KAI Concept un Vision Coupe (+ foto) 1

 

Vision Coupe

Inchcape Motors | 25.oktobris 2017 12:51

2017. gada Tokijas autoizstādē Mazda prezentē divus konceptautomobiļus.

Pasaules pirmizrādi piedzīvoja Mazda KAI CONCEPT – kompakts hečbeks, kas iepazīstina ar godalgotā Japānas autoražotāja iedvesmojošo automobiļu jaunāko paaudzi. Nākotnes dizaina konceptmodelim Mazda VISION COUPE, kas debiju piedzīvoja vakar pasākumā „Mazda dizaina nakts 2017”, šī bija jau otrā parādīšanās plašākai publikai.

KAI CONCEPT ir aprīkots ar nākamās paaudzes SKYACTIV-X benzīna dzinēju, SKYACTIV automobiļu arhitektūru un daudz nobriedušāku KODO dizaina valodas izpausmi. Tajā izmantotas tehnoloģijas, mašīnbūve un mākslinieciskās koncepcijas, kas definēs Mazda nākamās paaudzes automobiļus. Uzlabojumi visās sastāvdaļās, kas atbildīgas par dinamisku veiktspēju, ļāvuši sasniegt ievērojami klusāku, komfortablāku gaitu un uzlabotu sniegumu. KAI CONCEPT ir izteiksmīgs, pārliecinošs izskats, ko atdzīvina izsmalcināti atspulgi virsbūves sānos.

Savukārt Mazda VISION COUPE demonstrē KODO – Soul of Motion eksterjeru, kas iemieso japāņu minimālisko estētiku, iegūstot vienkāršu „vienotas kustības” formu, kas rada ātruma sajūtu. Interjerā pielietots ma jēdziens (tiešā tulkojumā „telpa”) no japāņu tradicionālās arhitektūras, kurā apvienots trīsdimensionāls dziļums ar spēcīgu garenisko asi, radot mierpilnu telpu, vienlaikus saglabājot kustības sajūtu. Kas attiecas uz konceptautomobiļa nosaukumu, tas izrāda cieņu Mazda dizaina elegances tradīcijām, ko demonstrē tādi kupejas modeļi kā Mazda R360, Mazda pirmais pasažieru automobilis, un Mazda Luce Rotary, kas pazīstams arī kā R130.

Tāpat Mazda prezentē jauno Mazda CX-8 – apvidus auto ar trim sēdekļu rindām, kas Japānā tirdzniecībā nonāks šā gada beigās, kā arī 2018. gada Mazda MX-5 un 2018. gada Mazda MX-5 RF. Pēdējais piedāvā virkni uzlabojumu, piemēram, kvalitatīvāku gaitu, klusāku kabīni un plašāku virsbūves krāsu izvēli.

Saskaņā ar Mazda ilgtermiņa tehnoloģiskās attīstības vīziju „Ilgtspējas Zoom-Zoom 2030”, uzņēmums centīsies izmantot automobiļu pievilcības stūrakmeni – braukšanas prieku – lai iedvesmotu cilvēkus un pilnveidotu sabiedrību.

Šodien, pirmajā no divām preses dienām, plkst. 13:40 notiks uzņēmuma preses konference, kas tiks translēta tiešraidē kanālos YouTube, Twitter un Ustream. 45. Tokijas autoizstāde apmeklētājiem būs atvērta no 28. oktobra līdz 5. novembrim.

Vision Coupe

Vision Coupe

Vision Coupe

Vision Coupe

Vision Coupe

Kai Concept

Kai Concept

Kai Concept

Kai Concept

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dodge 25.oktobris 2017 13:53
1 2 Atbildēt

Nu redz, kam nav 3 miljardu zaudējumu, tas var uztaisīt kautko jaunu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti