Jaunais ŠKODA KAROQ iegūst "Zelta stūres" balvu

 

Foto: Publicitātes attēls

Škoda Auto / iAuto | 10.novembris 2017 10:20

Auto žurnāls "Auto Bild" un izdevums "Bild am Sonntag" apbalvo jauno ŠKODA KAROQ ar "Zelta stūri 2017". Lasītāji no vairāk nekā 20 Eiropas valstīm nobalsoja par KAROQ, izvirzot to finālā kompakto krosoveru kategorijā. Visbeidzot ekspertu žūrija izvēlējās ŠKODA jaunpienācēju par uzvarētāju pēc virknes izaicinājumu un testa braucienu.

"Ar KAROQ, kas nosaka standartus daudzās jomās, mēs konsekventi virzāmies tālāk mūsu veiksmīgajā krosoveru kampaņā," stāsta ŠKODA AUTO par tehnisko izstrādi atbildīgais valdes loceklis Kristians Štrube. "Esmu patiesi iepriecināts, ka mūsu jaunākais modeļu klāsta papildinājums ir tik veiksmīgs. "Zelta stūres" apbalvojums parāda, ka ar KAROQ mēs šobrīd piedāvājam pievilcīgāko iespēju kopumu kompakto krosoveru kategorijā," tā Štrube.

"Zelta stūre" ir viens no iekārojamākajiem apbalvojumiem Eiropā. Šogad par to sacentās kopumā 42 modeļi, sadalīti sekojošās kategorijās: nelielās un kompaktās automašīnas, kompaktie krosoveri, pilnizmēra krosoveri, vidēja izmēra un biznesa klases automašīnas, kā arī sporta automašīnas.

ŠKODA KAROQ sacentās kompakto krosoveru kategorijā - ar divpadsmit nominantiem, šajā kategorijā bija visvairāk dalībnieku. Pirmkārt, tie bija "Auto Bild", "Bild am Sonntag" un to māsas izdevumu lasītāji vairāk nekā 20 pasaules valstīs, kuri balsoja par savu favorītu katrā automašīnu kategorijā. Sarežģītos testa braucienos Baloko pilsētā Ziemeļitālijā finālistus novērtēja 53 ekspertu žūrija, ieskaitot autosportistus, inženierus, slavenības, dizainerus un vadošo Eiropas auto žurnālu redaktorus.

Tipiskā ŠKODA stilā KAROQ pārsteidza žūrijas locekļus ar tādām īpašībām, kā komforts un dāsna ietilpība. Turklāt žūrija piešķīra papildu punktus arī par savienojamību: KAROQ pārsteidz ar savām jaunākajām informācijas un izklaides sistēmām, kuras iespējams vadīt, izmantojot kapacitīvo skārienjutīgo ekrānu. KAROQ ir arī pirmais ŠKODA modelis, kas piedāvā pilnībā brīvi programmējamu, digitālu instrumentu paneli. Pateicoties LTE modulim un Wi-Fi tīklāja iespējām, ŠKODA KAROQ pasažieri var būt "tiešsaistē nepārtraukti". Turklāt kompaktais krosovers pārsteidza testa braucējus ar spēcīgu dinamiku un veiksmīgākajiem šasijas iestatījumiem.

Jaunais ŠKODA KAROQ iegūst "Zelta stūres" balvu Lasītāji no vairāk nekā20 Eiropas valstīm iebalsoja KAROQ kompakto krosoveru kategorijas finālā. Noslēgumā ekspertu žūrija pasludināja ŠKODA jaunpienācēju par uzvarētāju pēc virknes izaicinājumu un testa braucienu.

Jaunais ŠKODA KAROQ iegūst "Zelta stūres" balvu Kristians Štube, ŠKODA AUTO par tehnisko izstrādi atbildīgais valdes loceklis saņem "Zelta stūres" balvu kompakto krosoveru kategorijā par ŠKODA KAROQ.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti