Jaunās paaudzes G-klases Mercedes salona attēli internetā (+ foto) 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 21.novembris 2017 12:57

Globālajā tīmeklī nonākuši Mercedes G-klases apvidus auto jaunās paaudzes modeļa salona attēli, kurus viens no pirmajiem publicējis izdevums Autoweek. Vēlāk tie publicēti arī citos auto tematikai veltītos resursos.

Autoweek skaidro, ka attēlos redzams salona makets, kas izmantots prezentācijas laikā, kamēr pašu jaunumu nāksies pagaidīt līdz jaunā gada sākumam, kad iecerēta tā debija Detroitas motoršovā.

Jaunās paaudzes modeļa priekšējā panelī izceļas jaunais mērinstrumentu bloks un 12,3 collu multimediju sistēmas ekrāns, kas šobrīd tiek izmantots arī citiem jaunākā izlaiduma Mercedes. G-klase tikusi pie jaunas multifunkciju stūres (no S-klases limuzīna), jauna izskata ventilācijas/apsildes sistēmas izvadiem un bagātīgi pielietotas hroma apdares. 

Zināms, ka arī jaunās paaudzes apvidnieka pamatu veidos tērauda rāmis, taču alumīnija elementu skaits būtiski palielināsies. Tas nācis par labu kā svaram, tā arī izturībai – jaunais modelis ir par 160 kg vieglāks (2,4 tonnas), bet izturība pret vērpi palielinājusies par 30 procentiem. 

Jaunā G-klase piedāvās plašāku telpu, varēs izbraukt dziļākus ūdeņus (+100 mm) un kļūs vieglāk vadāma, pateicoties jaunajai stūres iekārtai ar elektromehānisko pastiprinātāju.

Vācu apvidniekam izveidota jauna priekšējā piekare un adaptīvā šasija, izmainīta aizmugurējās piekares ģeometrija, pievienoti jauni dzinēji, piemēram, 2,9 litru sešcilindru dīzelis un AMG ražojuma četru litru V8 benzīna motors. 

Jaunākie attēli publicēti Instagram un tie iegūti no "dzīva" testu prototipa Foto: Ekrānšāviņš

Jaunākie attēli publicēti Instagram un tie iegūti no "dzīva" testu prototipa

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Es 22.novembris 2017 9:55
1 0 Atbildēt

Šausmīgs...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti