280 km/h ar “BMW” - vācu policija aptur 18-gadīgu karstgalvi no Šveices 11

 

Foto: Ilustratīvs attēls

iAuto | 22.novembris 2017 10:21

Vācijas ceļu policija apturējusi kādu 18 gadus vecu šveicieti, kurš ar savu “BMW” markas spēkratu traucies 280 km/h šosejas posmā, kur atļautais ātrums ir 120 km/h.

Pat atrēķinot pieļaujamo kļūdu, tika konstatēts, ka „BMW” traucies ar 271 km/h un atļautais ātrums pārsniegts par 151 km/h.

Vācu mediji raksta, ka, aizvadītajā piektdienā, veicot kontroli uz automaģistrāles A5 (Karlsrue-Bāzele), 30 km no Šveices robežas, policijas ekipāža pamanījusi “BMW” markas spēkratu, kas traucies ar ātrumu 280 km/h.

Vadītājs apturēts un viņam izrakstīts rēķins par drošības naudas iemaksu 800 Šveices franku (700 eiro) vērtībā. 18 gadus vecais šveicietis varēja turpināt ceļu, taču viņam draud tiesas process.

Ātruma pārkāpēji no Šveices nav retums Vācijas autoceļos – kopš 2013.gada Šveicē pieņemti stingri noteikumi, kas paredz lielus naudas sodus, tostarp arī brīvības atņemšanu, tādēļ „Alpu zemes zēni” mēdz „atlaist bremzes” Vācijā.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 22.novembris 2017 10:56
15 18 Atbildēt

Nopirka tētiņš dēliņam dārgu bmw. Bet dēliņš ieraudzīja, ka tas ir tāds pats, kā kaimiņa - marokieša 316i. Vajadzēja kaut kā parādīt, ka viņam nav 316i. Tā kā vini ir vienādi, nācās nopelnīt plāksteri, ko pielīmēt pie loga, lai visi redz.

Bet neviens tāpat neapskatīsies. Tautas auto, tas ir tautas auto...

viencexperc 22.novembris 2017 13:20
8 8 Atbildēt

Latvijā BMW ir vairāk kā Toyota un Ford. Tāpēc rakstu, ka īsts tautas auto.

Un vidējā Latvijas BMW cena ir 2000 eiro.

... 22.novembris 2017 13:43
6 2 Atbildēt

lūdzu beidz eksistēt..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Vorsprung durch Technik - jaunais Audi Q6 e-tron kļūs pieejams arī Latvijā (+ FOTO)

Audi Q6 e-tron ir pirmais sērijveida modelis, kas izstrādāts uz PPE (Premium Platform Electric) elektroauto platformas, un tas ir nākamais solis premium elektriskās mobilitātes attīstībā. Jaunais elektriskais SUV simbolizē Audi saukli Vorsprung durch Technik. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti