No 23 950 eiro - jauno "Volkswagen Polo GTI" jau var pasūtīt (+ foto) 17

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.decembris 2017 6:17

2017.gada nogalē pasūtīšanai kļuvis pieejams jaunais "Volkswagen Polo GTI". Ar 200 Zs četrcilindru apveltītais hečbeks Vācijā maksās, sākot no 23 950 eiro.

Jaunās paaudzes "VW Polo" oficiāli kļuva pieejams šā gada augustā, bet tagad tam pievienojas GTI modelis.  GTI aprīkots ar 2,0 litru četru cilindru motoru, kas attīsta 200 Zs (agrāk 192 Zs).  Spēka agregāts var darboties kombinācijā ar sešu pakāpju mehānisko vai septiņu pakāpju DSG dubultā sajūga transmisiju.

Ražotāja dati liecina, ka 100 km/h četrdurvju (šajā paaudzē divdurvju modeļa vairs nav) automašīna sasniedz 6,7 sekundēs, maksimālais ātrums ir 237 km/h, bet vidējais degvielas patēriņš – 5,9 litri uz 100 km.

GTI bāzes aprīkojumā iekļauta sporta piekare, multifunkciju sporta ar sarkanu diegu nošuvumu,  sporta sēdekļi ar modelim raksturīgajiem rūtainā dizaina pārvalkiem, diožu aizmugures lukturi, 17 collu riteņu diski.

No standarta "Polo" GTI modelis atšķiras ar priekšējo buferi, kurā integrēts spoileris, sarkanas krāsas dekoratīvajām svītrām radiatora režģī, sarkanas krāsas bremžu skavām, virsbūves sānu uzlikām, difuzoru un dubultiem izplūdes sistēmas izvadiem.

Rūpnīcas komplektā būs arī LED dienas braukšanas gaismas, ātruma ierobežotājs un apkārtnes uzraudzības sistēma "Front Assist" ar ārkārtas bremzēšanas sistēmu pilsētā un gājēju uzraudzību.

 

 

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 14.decembris 2017 12:13
11 2 Atbildēt

Es uz tādu pat nepaskatītos.

Bils 14.decembris 2017 10:16
6 0 Atbildēt

Tas ir no Burberry

viencexperc 14.decembris 2017 17:35
5 2 Atbildēt

...un pēc tam samaksātu sodu, paliktu bez tiesībām un vēlreiz redzētu sī auto īpašnieku - dedzinot fotoradarus.

Tu to gribēji teikt?

Bet tāds jau ir tas nabagu sindroms. Ja nevar sacensties ar "mersedesu", tad vismaz, apdzīt pie luksafora.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti