Divu mēnešu laikā Eiropā jauno Nissan LEAF ir pasūtījuši jau 10 000 klientu

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan Newsroom | 2.janvāris 2018 14:07

Nissan kā pasaules līderis elektrisko automobiļu jomā atrodas lieliskā pozīcijā, lai spriestu par klientu reakciju saistībā ar gaidāmā, jaunā Nissan LEAF laišanu klajā.

Atskatoties uz 2010. gadu, kad Eiropā tika laists klajā pirmās paaudzes Nissan LEAF, lielākā daļa konkurentu bija skeptiski noskaņoti par šo Nissan inovāciju. Viņi turpināja koncentrēties galvenokārt uz automobiļu iekšdedzes dzinēju uzlabošanu.

Kopš tā laika ir pagājuši jau gandrīz astoņi gadi. Patērētāju izpratne un “apetīte” pēc elektriskajiem automobiļiem ir mainījusies, un kopš 2012. gada pieprasījums ir palielinājies pieckārt. Tagad lielākā daļa automobiļu zīmolu izstrādā paši savus pirmās paaudzes elektriskos automobiļus.

Tajā pat laikā Nissan ir balstījies uz savu pieredzi un 83 000 atlasītu LEAF esošo īpašnieku atsauksmēm, lai radītu pilnīgi jaunu automobili. Šis automobilis – jaunais Nissan LEAF – kopš tā prezentācijas Eiropā 2017. gada oktobrī, ir saņēmis vēl nepieredzētu klientu interesi. Divu mēnešu laikā Eiropā ir pasūtīti jau 10 000 jauno Nissan LEAF un paredzams, ka šis skaits aizvien palielināsies, tiklīdz no 2018. gada februāra jaunais LEAF nonāks Nissan dīleru autocentros.

Tajā pašā 2010. gadā, kad klienti tika iepazīstināti ar šo jauno un aizraujošo, bet tajā laikā sevi vēl nepierādījušo tehnoloģiju, pirmā Nissan LEAF pasūtījumi bija mērāmi simtos.

Garets Dansmors (Gareth Dunsmore), Nissan Europe elektrisko automobiļu nodaļas direktors, komentē: “Mēs esam priecīgi par ievērojamo klientu interesi, kas izrādīta par jauno LEAF, jo tas vēlreiz apliecina Nissan līderpozīciju elektrisko automobiļu jomā. Turklāt jaunais Nissan LEAF nav tikai mūsu jaunākās paaudzes elektriskais automobilis, tas ir arī Nissan Inteliģentās mobilitātes ikona Eiropā.”

Kopš 2017. gada septembrī Japānā notikušās vispasaules prezentācijas, pircēju interese par jauno Nissan LEAF nemitīgi palielinās visā Eiropā. Oktobra sākumā Oslo, Norvēģijā notikušajā “Nissan Futures 3.0” pasākumā tika paziņotas sākotnējās jaunā LEAF specifikācijas un pirmspārdošanas cenas. Jau kopš tā brīža klienti pie Nissan dīleriem var pasūtīt jauno Nissan LEAF.

Līdz šim klientu interesi par jauno LEAF veicināja plašsaziņas līdzekļos atspoguļotā pozitīvā informācija. Jaunais LEAF tiek slavēts par virkni piedāvāto inovāciju un jaunākajām tehnoloģijām, ieskaitot Nissan ProPILOT tehnoloģiju un Nissan e-Pedal, kas autovadītājam ļauj samazināt bremžu pedāļa lietošanu pat par 90%, aktivizējot viena pedāļa vadības režīmu.

Iespaidīgi, ka jau 10 000 klientu ir pasūtījuši jauno LEAF vēl tad, kad tas fiziski nemaz vēl nav pieejams pie Nissan dīleriem izmēģināšanai, turklāt bez lielām reklāmas kampaņām.

Visos Eiropas tirgos, tuvojoties jaunā LEAF laišanai klajā, šobrīd tiek izziņota informācija par pilnu jaunā LEAF klāstu un cenām. Jaunā Nissan LEAF cena Latvijā būs, sākot no 33 900 €. Plašāka informācija par jaunā LEAF cenām, aprīkojumu un specifikācijām ir pieejama Nissan mājaslapā: www.nissan.lv/leaf.

Jaunā LEAF ražošana ir uzsākta decembra sākumā Nissan rūpnīcā Sanderlendā, Apvienotajā Karalistē, un ir palielināta ražošanas jauda, lai apmierinātu klientu lielo pieprasījumu. Pirmās jaunā LEAF piegādes Eiropā plānots uzsākt 2018. gada februāra sākumā.

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti