2018.gada jaunums - jaunās paaudzes "Kia Cee`d" bez maskas (+ FOTO) 6

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 5.janvāris 2018 6:33

No Dienvidkorejas atceļojuši trešās paaudzes "Kia Cee`d" hečbeka attēli – jaunais modelis redzams pilnīgi bez maskas, atskaitot salonu, ko ražotājs joprojām slēpj zem pārsega.

Jaunā "Kia Cee`d" priekšpuse zīmīga ar kompānijas modeļiem raksturīgo „tīģera degunu”, pārveidotu priekšējo buferi un taisnstūrveida miglas lukturiem, kas aizstāj agrāk izmantotos apaļās formas lukturus. Aizmugures lukturiem pamainīts dizains, numura zīme pārceļojusi uz bagāžnieka vāku, bet mazais stikls aiz sānu aizmugures durvīm, šķiet zaudējis sportisko noti un izskatās garlaicīgāks.  

Ražotājs vēl neatklāj tehnisko informāciju, taču zināms, ka jaunās paaudzes modelis pieaugs izmēros, būs pieejams piecu un trīs durvju versijās, kā universāls, sportiskais GT un, iespējams, arī Plug-in hibrīda modifikācijā.

Dīzeļa un benzīna motoru piedāvājums aptver 90 līdz 200 zirgspēku diapazonu, bet cena Eiropā varētu būt aptuveni 16 000 eiro robežās.

Trešās paaudzes Kia Cee`d startēs šogad, nomainot otrās paaudzes modeli, kas korejiešu kompānijas piedāvājumā ir kopš 2012.gada. Kompaktās automašīnas galvenie konkurenti tirgū ir "Volkswagen Golf", "Opel Astra", "Hyundai i30" un "Peugeot 308".

 

 
Visi komentāri
 
driveris 5.janvāris 2018 16:07
10 7 Atbildēt

Nabagu kantoru darba auto. Visneadekvātākie braucēji patreiz brauc ar Ceed un i30/40. Škodas palikušas par dārgu.

Viedoklis 6.janvāris 2018 10:06
1 3 Atbildēt

Vai tiešām neesam tikuši tālāk par auto markas izvēles nopelšanu? Katrs krāso savu mocīti kā grib. Viens brauc ar 10 gadus vecu bmw, citam patīk jauni auto - šai gadījumā izskatīgais jaunais ceed.

msh 6.janvāris 2018 13:37
4 2 Atbildēt

Ko līdz izskats ja lētums tāpat lien pa visām malām ārā? Un nav īpaši dzirdēts ka kāda firma pirktu desmitgadīgus bmw...

s 6.janvāris 2018 21:03
1 2 Atbildēt

Sāc ar to, ka nosauc, kas ir "lētuma" kritēriji, pajoliņ. Tavas infantilās klišejas par auto markām kā reizi arī ir lētas un tukšas. Jo nekonkrētas. Neko konkrētu pateikt nevari, vien kaut kādu klišeju nosaukt. Pamuļķu loģika.

Jm 6.janvāris 2018 19:47
0 0 Atbildēt

Nu un ar kadu bagatnieku kantoris brauc?)

Dīvāna komentāri 5.janvāris 2018 23:14
0 0 Atbildēt

Vispār skodas ir dārgākas par Kia,un hyundai

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti