Tirgū jau šogad - "Volkswagen" apstiprina jaunu mazās klases krosoveru "T-Cross" 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.janvāris 2018 12:53

Vācijas autobūves kompānija "Volkswagen" apstiprinājusi, ka mazās klases krosovers "T-Cross", kas tirgū konkurēs ar "Peugeot 2008", "Renault Captur" un "Opel Mokka", tirgū nonāks jau šogad.

Jaunais krosovers līdzināsies 2016.gadā Ženēvas autoizstādē parādītajam konceptam "T-Cross Breeze", bet savu pirmizrādi tas piedzīvos Ženēvas šī gada pasākumā.

Koncepta modelis bija 4133 mm garš un apveltīts ar 2560 mm riteņu bāzi – par 30 mm mazāk nekā līdz šim mazākajam "Volkswagen" krosoveram "T-Roc".

Zināms, ka "T-Cross" sērijveida modelis taps uz MQB platformas, ko izmanto arī, lai ražotu "Tiguan" un "Polo" krosoverus. Atšķirībā no koncepta, sērijveida versija gan būs vienkāršāka un nevarēs lepoties ar noņemamo jumtu.

"T-Cross" būs pieejams ar trīs un četru cilindru benzīna un dīzeļa turbo dzinējiem, kā arī priekšējo un, iespējams, dārgākajās komplektācijās arī visu riteņu piedziņu.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 6.janvāris 2018 18:51
7 0 Atbildēt

Agrākie auto visi bija krosoveri ar augstu klīrensu.

Bet tad modē gāja zemi auto. Tagad atgriežamies pirmsākumiem. Nākošā paaudze auto ar ekoloģiskākiem - tvaika dzinējiem ( mūsdienās elektroauto). Bet jau 2100ajā gadā pārvietosimies šādi:

or 6.janvāris 2018 9:19
4 0 Atbildēt

ir pieprasījums, būs piedāvājums - tagad visiem vajag krosoverus, krosoverus un vēlreiz krosoverus

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti