"Cadillac" sasniedz savu otru labāko noieta rezultātu vēsturē 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 8.janvāris 2018 6:34

"Cadillac" uz viļņa muguras – "General Motors" sastāvā ietilpstošais luksusa automobiļu ražotājs 2017.gadā pārdevis 356 467 jaunus automobiļus, uzrādot otru labāko rezultātu kompānijas vēsturē.

2017.gadā amerikāņu kompānija sasniegusi lielisku rezultātu, realizējusi par 15,5% vairāk nekā 2016.gadā un uzrādījusi otru labāko rezultātu savā 115 gadu ilgajā vēsturē.  

Šādus panākumus "Cadillac" sasniedzis galvenokārt pateicoties Ķīnas tirgum, kur salīdzinājumā ar 2016.gadu izdevies kāpināt noietu par 50,8 procentiem. Taču ne tikai – automobiļu pārdošanas pieaugums reģistrēts gandrīz visos galvenajos tirgos un gatavās produkcijas eksporta rādītājs pieaudzis par vairāk nekā 10 procentiem.

Veiksmīgākais "Cadillac" modelis 2016.gadā izrādījies krosovers "XT5", kas pārdots 143 905 eksemplāru lielā skaitā.

"Cadillac" dīleri sastopami arī Eiropā, piemēram Vācijas tirgū var iegādāties "ATS" kupeju un sedanu, sedanus "CT6" un "CTS", kā arī krosoveru "XT5" un apvidus auto "Escalade".

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 8.janvāris 2018 9:22
12 0 Atbildēt

Galīgi neesmu USA auto fans, taču Forum Auto apskatīju to jaunos Cadillac modeļus, ziniet - ārkārtīgi Vismaz - vizuāli + aprīkojums + salona apdare, izskats utt.

viencexperc 9.janvāris 2018 1:34
6 0 Atbildēt

pirdiens, ne pirdiens, bet ir maz tādi kuri var uzturēt. Viena lieta - nopirkt prēmiumu ar ekonomisku dzinēju, mazu nodokli, bet cita - nopirkt bet ēdelīgu prēmiumu, un gada ceļa nodokli samaksāt lielāku. Nevienu jau neinteresē, ka tas ēdelīgāks motors būs nenokaujamāks, ar lielāku resursu un minimālu ieguldījumu.

Santīmpiši brauc ar kaut kādu eiropas vai japāņu prēmiumu, piemēram BMW. Tiem vajag liet mazāk soļarkas, un kamēr tas stāv servisā, var pabraukt ar kādu no maiņas auto.

ne-experc 8.janvāris 2018 22:47
4 0 Atbildēt

Es arī ieliku mīnusu, jo neskatos šī cilvēka video. Nevienā viņš neko patiesu nesaka. Labi vien ir, ka iesēdināja.

Bet escaleids ir labs auto. Cik zinu, tad viņš ir diezgan uzticams.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti