Modernizāciju piedzīvo arī Mini (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.janvāris 2018 6:08

Reizē ar BMW 2.sērijas Active Tourer/Grand Tourer modernizācija veikta arī BMW Group sastāvā ietilpstošās britu kompānijas Mini trīs un piecu durvju hečbekiem, kā arī kabrioletam.

Mini saimē vizuālās pārmaiņas saistās ar jauniem diožu (bāzes modelim halogēni) lukturiem, kas aizmugurē izceļas ar britu karogam līdzīgu grafiku, bet līdz šim izmantoto trīsdimensiju logotipu nomainījusi jaunā divdimensiju “Flat” markas atpazīšanas zīme.

Mini ieguvis jaunu septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu, kas nomaina līdz šim izmantoto sešpakāpju transmisiju, bet astoņu pakāpju automāts paliks vien 170 Zs jaudīgās Cooper SD modifikācijas rīcībā.

Motoru saimē benzīna (75, 102, 136 un 192 Zs) un dīzeļa (95, 116 un 170 Zs) agregāti, kas pēc modernizācijas kļuvuši vieglāki un videi draudzīgāki, bet bāzes agregātam par 10 Nm pieaudzis arī griezes moments (tagad 190 Nm).

Modernizētā Mini saime jau no rūpnīcas būs pieejama ar jaunu trīsspieķu multifunkciju stūri un audio sistēmu ar 6,5 collu ekrānu. Par piemaksu var izvēlēties iekārtu ar skārienjutīgu ekrānu.

Ražotājs papildina piedāvājumu ar jaunām virsbūves krāsām un salona apdares variantiem, jauniem interneta servisiem un MINI Yours Customised programmu, kas sola plašas individuālā noformējuma iespējas.

 
Visi komentāri
 
Bils 12.janvāris 2018 9:56
1 2 Atbildēt

Kā vienmēr, izcili un ar odziņu!

atrabotka 12.janvāris 2018 11:54
2 0 Atbildēt

Izcili un ar odziņu bija vecie, klasiskie Mini! Tie ir tiešām superīgi auto, kuri liek atskatīties! Pats labprāt kādreiz nopirktu klasisko (Bīna) Mini.

Jaunie.. Kā jau jaunie, uzblīduši, apkarināti ar nezin ko un izskatās ne pēc kā. Tur no Mini ir palicis ļoti maz..

msh 13.janvāris 2018 16:00
0 0 Atbildēt

Kas tur izcils vai ogains... polo klases mašīna ar bik niknākiem motoriem - paņem jauno Polo GTI un tev ir miņa ekvivalents. Kā jau atrabotka rakstīja, odziņa ir oriģinālajam minim - maza sērkociņu kastīte ar kartinga vadāmību, nevis "es arī gribu būt polo!" tipa mašīna. Kad es kaut kur braucot kādu mini ieraugu, man paliek mazliet savādi - ārēji apmēram tikpat liels kā mans golfs - varbūt bembijam jāmaina nosaukums uz MAXI?

GTD2 12.janvāris 2018 10:26
7 0 Atbildēt

un kur tad modernizaacija?, lukturi no hologeniem uz led , stuure, radio un atrumkarba ,nu loti liela modernizaacija,

viencexperc 12.janvāris 2018 10:42
6 0 Atbildēt

Tas taču bmw paspārne esošs uzņēmums. Ja jau bmw paši sevi nevar modernizēt, ko tad var šie?

10.45 12.janvāris 2018 10:48
0 1 Atbildēt

Draugi, jūs esat stipri naivi - tieši tā arī ir modernizācija, kad nekas (tikpat kā) nemainās- parasti ieliek nedaudz savādākas formas lukturus, pamaina restes un dienasgaismu lukturu formu (bija apaļi, būs kantaini vai otrādi), agrāk par maksu pieejamās fīčas novirza rūpnīcas komplektācijā, ieliek lielāku un labākas grafikas multimediju sistēmu utt. Pircējam lielākais ieguvums parasti ir elektroniskās palīgsistēmas, kas nu nevienam par lieku nebūs

eidis 12.janvāris 2018 10:58
1 0 Atbildēt

Šitiem licies, ka VAG piegājiens ir lielisks. VAG pirmie sāka visādu bezsatura ķiņķēziņu (aka dizainera haltūra, jo var ņemt vecu lukturi un iepērt kautkādu mistisku mēslu iekšā) veidošanu pakaļējos lukturos. Tādejādi katrs jauns modelis = vecs modelis ar savādāku (un atkal nekādu saturisku jēgu nenesošu) ķiņķēziņu pakaļējos lukturos. Par papildus samaksu var pievienot ķīniešu mikroshēmu, kas šos ķiņķēziņus padara skrejošus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti