"Ford Edge" SUV iegūst 335 ZS "ST" modifikāciju (+ FOTO) 8

 

Ford Edge ST Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.janvāris 2018 12:34

Reizē ar krosovera "Edge" modernizāciju amerikāņu autobūves kompānijai modeļu piedāvājumam pievienots arī "Edge" jaudīgais variants "ST" ar 335 Zs Twin-turbo V6 benzīna motoru.

"Ford Edge" no 2016.gada pieejams arī Eiropas tirgū, kur tam veicas itin labi – piemēram, Vācijā, kas ir mūsu kontinenta lielākais automobiļu tirgus, to pērn iegādājušies vairāk nekā 5000 klientu.  

Zināms, ka ar laika nobīdi pie mums nonāks arī feislifta modelis, taču ne "ST" – kompānijas stratēģija ir tāda, ka Eiropas tirgū "Edge" pieejams vienīgi ar dīzeļmotoriem, kas gan neizslēdz iespēju, ka situācija var arī mainīties.

"Edge ST" komplektēts ar 2,7 litru 335 Zs Twin-turbo V6 benzīna motoru, modificētu astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, sporta piekari un augstas veiktspējas bremzēm.

Modernizācijas gaitā "Edge" elektroniskajiem asistentiem pievienoti jauni un noderīgi palīgi: „Post Colission Braking“ (fiksē automobili pēc avārijas, lai tas neturpinātu kustību un nesadurtos ar citu spēkratu vai neieripotu pretējā joslā), „Evasive Steering Assist“ (stūres iekārtas palīgs straujam izvairīšanās manevram potenciālās sadursmes gadījumā), kā arī jaunā adaptīvā kruīzkontrole, kas automobili automātiski notur joslas vidū un var patstāvīgi nobremzēt līdz 0 km/h, sastopot šķērsli vai iekļūstot satiksmes sastrēgumā.

Modernizēto "Edge" visvieglāk atpazīt pēc priekšpuses ar nedaudz pamainītās formas radiatora režģi, kas tagad saglabā atstatumu līdz lukturiem un jaunā bampera, kur integrēti jauna dizaina miglas lukturi.

Modernizētais "Ford Edge" (bet ne "ST") Eiropas tirgū varētu nonākt 2018.gada rudenī. 

Ford Edge

Ford Edge

Ford Edge

Ford Edge

Ford Edge

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 14.janvāris 2018 13:22
10 0 Atbildēt

Amerikāņiem grūti ieiet Eiropas tirgū. Vienīgais autoražotājs kam sanāk, tas ir - FORD. Kāda tad ir panakumu atslēga? To ir divas:

1) Auto ir jābūt vienvietīgam. Eiropieši mīl skarties cits citam klāt ar elkoņiem un ceļiem. Berzēties kopā un svīst kopā.

2) Auto motoram ir jābūt ar kaut kādu krutu nosaukumu un pats galvenais - ekonomiskam. Pat šim modelim ir 2,7 litru motors, bet 2 turbīnas. Es domāju, ka ford domāja likt 4 turbīnas un 1,7 litru motoru, bet pagaidām, modē skaitās vārds BITURBO. Kvaturbo ne tik labi skan.

rekur-šekur komentārs 14.janvāris 2018 15:24
8 0 Atbildēt

Ja gribi parodēt visiem nīsto viencexperc, tad izmanto viņa metodes - faktus, nevis muļķības raksti. Citādi sanāk, ka padari sevi par klaunu. Vai tad nevar atrast REĀLĀS amerikāņu automašīnu vājās vietas, un tad uz tām spiest? Kā to dara viencexperc?

Piemēram, salona apdares kvalitāti. Nu nezinu, varbūt vēl kaut kas ir. Bet patiesību, nevis no sērijas - "viena tante teica".

dodge 14.janvāris 2018 12:59
5 9 Atbildēt

Es reiz tādu pie luksafora apdzinu ar savu 315 BMW. Kamēr šis stāvēja pie sarkanās es pagāju garām kā stāvošam.

Stulbie amerikosi mums liek sankcijas, tāpēc mēslus ražo.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti