"Ford F-150" tagad ar 250 Zs dīzeļdzinēju (+ FOTO) 16

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.janvāris 2018 6:59

Pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē tiek demonstrēta Ziemeļamerikas tirgū populārākā pikapa "Ford F-150" jaunākā modifikācija ar 250 Zs "Power Stroke"-V6.

"Ford F-Series" ir ASV tirgū pieprasītākais modelis un, lai arī turpmāk tā paliktu, ražotājs paplašina piedāvājumu ar vēl vienu versiju.

Līdz šim "F-150" bija pieejams ar V6 un V8 benzīna dzinējiem (jauda līdz pat 462 Zs), bet no 2018.gada pavasara markas dīleru centros ieradīsies Detroitā pirmo iznācienu piedzīvojusī dīzeļmodifikācija. Tās galvenā sastāvdaļa ir trīs litru V6 dīzeļdzinējs, kas attīsta 250 Zs jaudu un 600 Nm griezes momentu. Motora sadarbības partneris ir "SelectShift" 10 pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas modificēta, lai varētu izturēt iespaidīgo griezes momentu. Pikapam uzlabota motora dzesēšanas sistēma, iebūvēti divi degvielas filtri, divpakāpju eļļas sūknis.

"F-150" dīzeļmodifikācija tiks ražota vairākās versijās: ar divvietīgu un piecvietīgu kabīni, aizmugures vai visu riteņu piedziņu, dažāda garuma kravas kasti. Pikapa kravnesība ir 916 kg, bet maksimālais piekabes svars, ko tas drīkst vilkt – 5,1 tonna.

Jaunās versijas cenu ražotājs vēl neatklāj.

Eiropas tirgum "Ford" piedāvā izmēros mazāko "Ranger" pikapu, kas Latvijā maksā, sākot no 21 220 eiro.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 15.janvāris 2018 9:29
29 0 Atbildēt

Fords F150 patiešām ir labākais pikaps. Šis, nabagu motors ļaus tam izplatīties vēl nedaudz vairāk, piemēram nabagu Eiropā, bet fordam vajadzētu padomāt arī par hibrīdu tehnoloģiju ieviešanu pikapos. Te es rakstu nevis par toyotas lohatronu idiņiem, bet par normālu, amerikāņu hibrīdu ( Tādus taisa arī citi, piemēram VW) . Kur tu brauc ~ 50 km tikai ar elektrību, un pārējo ar bendzīnu. Tapēc, ka Tesla nopietni domā konkurēt ar F150, uzbūvējot elektrisko pikapu.

p.s.

F150 salīdzināt ar Ranger nemaz nevar.

Ranger tas ir nabagu pikaps trešajam valstīm un Eiropai, kas liekams vienā klasē ar Navaru, Hilux, l200, amorak un citiem tādiem mēsliem.

Ford 15.janvāris 2018 10:20
24 0 Atbildēt

pilnīgi piekrītu. Pirmkārt, Hujaričs nav eksperts - Hujaričs ir propogandists. Vienreiz paskatījos viņa "testu" un jau pēc 5 min sapratu, ka tas ir tāds pats "eksperts", "miera nesējs" un "tautu draudzības vairotājs", kā, piemēram, Ždanoka vai NTV televīzijas komentētājs Guberņevs (paša vārdiem sakot, pasaulē labākās biatlona pārraides vadītājs), kuru lielākā daļa krievu paši ne acu galā nevar izturēt

viencexperc 15.janvāris 2018 9:20
15 1 Atbildēt

Domā, ka ja paņēmi krievu bandīta, kurš pat ir notiesāts par zagtu auto realizāciju un krāpšanu, vārdu, tad uzreiz, būsi kruts? Tev SAVS viedoklis arī ir? Vai tikai savu identitāti atrodi zem citu cilvēku darbiem un nedarbiem?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti