"Ford F-150" tagad ar 250 Zs dīzeļdzinēju (+ FOTO) 16

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.janvāris 2018 6:59

Pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē tiek demonstrēta Ziemeļamerikas tirgū populārākā pikapa "Ford F-150" jaunākā modifikācija ar 250 Zs "Power Stroke"-V6.

"Ford F-Series" ir ASV tirgū pieprasītākais modelis un, lai arī turpmāk tā paliktu, ražotājs paplašina piedāvājumu ar vēl vienu versiju.

Līdz šim "F-150" bija pieejams ar V6 un V8 benzīna dzinējiem (jauda līdz pat 462 Zs), bet no 2018.gada pavasara markas dīleru centros ieradīsies Detroitā pirmo iznācienu piedzīvojusī dīzeļmodifikācija. Tās galvenā sastāvdaļa ir trīs litru V6 dīzeļdzinējs, kas attīsta 250 Zs jaudu un 600 Nm griezes momentu. Motora sadarbības partneris ir "SelectShift" 10 pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas modificēta, lai varētu izturēt iespaidīgo griezes momentu. Pikapam uzlabota motora dzesēšanas sistēma, iebūvēti divi degvielas filtri, divpakāpju eļļas sūknis.

"F-150" dīzeļmodifikācija tiks ražota vairākās versijās: ar divvietīgu un piecvietīgu kabīni, aizmugures vai visu riteņu piedziņu, dažāda garuma kravas kasti. Pikapa kravnesība ir 916 kg, bet maksimālais piekabes svars, ko tas drīkst vilkt – 5,1 tonna.

Jaunās versijas cenu ražotājs vēl neatklāj.

Eiropas tirgum "Ford" piedāvā izmēros mazāko "Ranger" pikapu, kas Latvijā maksā, sākot no 21 220 eiro.

 
Visi komentāri
 
dodge 15.janvāris 2018 8:09
2 3 Atbildēt

Mūsējie gandrīz iekaroja Ukrainu. Mēs gandrīz gadu ( 242 dienas) sitām ukraiņus lidostas terminālī, līdz to iekarojām. Domāju, ka pēc gadiem divi simti, Ukraina būtu iekarota ( 104 gadus mēs karojām ar čukčiem līdz noslēdzām mieru. Čukči bija kaula bruņās jo tie metālu nepazina, bet pēc 104 gadu karošanas mēs viņus iekarojām. Un Ukrainu pēd gadiem 200 mēs iekarotu, jo mūsu armija ir stiprākā pasaulē. Ja vien netraucētu tie stulbie amerikosi. Ieviesa sankcijas un notrieca rubļa un naftas kursu uz leju. Tāpēc neviens normāls krievs tos amerikāņu mēslus nepirks.

montieris 16.janvāris 2018 9:38
0 0 Atbildēt

Amerikāņi priekš tevis kā reizē labu autiņu ražo Chevrolet Spark.Brauc un izbaudi.

Davidich 15.janvāris 2018 9:04
0 133 Atbildēt

Man piedāvāja šito testēt. Jautāju dīlerim, vai ir labāks par šo:

Teica, nē. Jautāju vai labāks par šo:

Arī nē.

Nu tad kakova huja jūs man piedāvājat testēt gavno. Ja šie divi ir gavno, tad fords būs vienkārši гавнище! Pasūtīju uz locekļa, ir taču visādi akadēmiķi, ļisas un citi experti, kuri par naudu notestēs kā vajag.

viencexperc 15.janvāris 2018 9:20
15 1 Atbildēt

Domā, ka ja paņēmi krievu bandīta, kurš pat ir notiesāts par zagtu auto realizāciju un krāpšanu, vārdu, tad uzreiz, būsi kruts? Tev SAVS viedoklis arī ir? Vai tikai savu identitāti atrodi zem citu cilvēku darbiem un nedarbiem?

Ford 15.janvāris 2018 10:20
24 0 Atbildēt

pilnīgi piekrītu. Pirmkārt, Hujaričs nav eksperts - Hujaričs ir propogandists. Vienreiz paskatījos viņa "testu" un jau pēc 5 min sapratu, ka tas ir tāds pats "eksperts", "miera nesējs" un "tautu draudzības vairotājs", kā, piemēram, Ždanoka vai NTV televīzijas komentētājs Guberņevs (paša vārdiem sakot, pasaulē labākās biatlona pārraides vadītājs), kuru lielākā daļa krievu paši ne acu galā nevar izturēt

viencexperc 15.janvāris 2018 9:29
29 0 Atbildēt

Fords F150 patiešām ir labākais pikaps. Šis, nabagu motors ļaus tam izplatīties vēl nedaudz vairāk, piemēram nabagu Eiropā, bet fordam vajadzētu padomāt arī par hibrīdu tehnoloģiju ieviešanu pikapos. Te es rakstu nevis par toyotas lohatronu idiņiem, bet par normālu, amerikāņu hibrīdu ( Tādus taisa arī citi, piemēram VW) . Kur tu brauc ~ 50 km tikai ar elektrību, un pārējo ar bendzīnu. Tapēc, ka Tesla nopietni domā konkurēt ar F150, uzbūvējot elektrisko pikapu.

p.s.

F150 salīdzināt ar Ranger nemaz nevar.

Ranger tas ir nabagu pikaps trešajam valstīm un Eiropai, kas liekams vienā klasē ar Navaru, Hilux, l200, amorak un citiem tādiem mēsliem.

Davidich 15.janvāris 2018 11:14
0 82 Atbildēt

Man ir vairāk kā 2,5 miljoni abonentu:

www.youtube.com/user/smotraTV

Un vēl vismaz desmit miljoni gadījuma skatītāju, kuriem mans viedoklis ir svarīgs. Visi pārējie auto blogeri kopā nesavāktu pat 1/10 daļu no tā. Arī šeit, jau vienas nepilnas dienas laikā 59 skatītāji ar saviem mīnusiem ir pievienojušies manam viedoklim (esmu aizskāris viņu jūtas).

Tā kā, ja es saku sūds, tad tā arī ir!!!

p.s. ja kāds vēl to nezin, tad esmu gruzīns.

viencexperc 15.janvāris 2018 11:50
3 0 Atbildēt

Davidičs sēž cietumā. Tu neesi davidičs. Tu esi kaut kāds sīkais ar mazvērtības kompleksiem. Ja tu sevi asociē ar kādu citu cilvēku, tad ej uz psiheni. Varbūt tur satiksi kādu Napoleonu.

Davidich 15.janvāris 2018 11:55
0 60 Atbildēt

Sēdi vai nesēdi, bet ja auto ir GAVNO, tad tāds viņš arī paliks. Arī tad, kad tas būs retro auto un pārkausēts citos GAVNO-mobīļos, tas būs GAVNO.

Psihiatrs 15.janvāris 2018 12:22
3 0 Atbildēt

Vecīt, tu patiešām esi slims.

Un tas ir pirktākais pikaps pasaulē. Ja viņš būtu gavno, viņu neviens nepirktu.

Beidz smirdēt.

Davidich 15.janvāris 2018 13:33
0 34 Atbildēt

Tā kā mēs dzīvojam Eiropā, tad pilnīgi piedrāzt pārējo pasauli:

www.autoexpress.co.uk/best-cars/975...pick-up-trucks

Droši vari stāties rindā pēc zaļās kartes un braukt ar saviem gavnomabīļiem!

viencexperc 15.janvāris 2018 13:53
2 0 Atbildēt

Tu dzīvo ar vienu kāju Āzijā, tāpēc tev ir tādi varianti:

( tie ir vēl lētāki par tiem nabagu kompaktiem, kurus tu rādi.)

usaexperc 15.janvāris 2018 13:46
0 56 Atbildēt

Ko var gribēt no auto, ja tur dzīvo tādi cilvēki:

www.tvnet.lv/zinas/arvalst...ja_masu_paniku

viencexperc 15.janvāris 2018 13:55
0 0 Atbildēt

kāds sakars tam ar auto?

usaexperc 15.janvāris 2018 13:58
0 40 Atbildēt

Tiešākais! Tādi strādā turienes rūpnīcās, vairumā.

msh 16.janvāris 2018 20:19
0 0 Atbildēt

"Motora sadarbības partneris ir "SelectShift" 10 pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas modificēta, lai varētu izturēt iespaidīgo griezes momentu."

Nu ko lai saka, īsts sūdomāts, ja vajadzēja pārbūvēt lai izturētu griezes momentu kas līdzvērtīgs tipiskam jeņķu variantam, 7 litru OHV V8 griezei...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti