"Škoda" laiž klajā vēl vienu SUV – "Kamiq" (+ FOTO) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.janvāris 2018 6:34

Čehijas autobūves kompānija "Škoda" iepazīstinājusi ar jaunu modeli savā krosoveru paletē. Tā nosaukums ir "Kamiq" un plašākas publikas priekšā tas stāsies Pekinas autoizstādē šā gada vasarā.

"Kamiq" tiks ražots "Volkswagen" Ķīnas partnera SAIC ražotnē un pamatā paredzēts vietējam tirgum, taču eksperti ir pārliecināti ka čehu jaunumu ieraudzīsim arī citos tirgos, piemēram, Indijā un Krievijā.

"Škoda Kamiq" ir 4,39 m garš, 1,78 m plats un 1,59 m augsts. Garumā tas par astoņiem centimetriem pārspēj arī pie mums zināmo "Karoq", zaudējot tam platumā un augstumā attiecīgi piecus un divus centimetrus. Arī garenbāze ir 3 cm īsāka (2,61 m) nekā Karoq.

"Škoda Kamiq" tiek pozicionēts pakāpi zemāk par "Karoq" un ir radīts uz "VW Lavida" bāzes, kurā pamatā ir "VW" vecā platforma PQ34 (izmanto arī, piemēram, "Golf IV" un "Seat Leon").  

"Karoq" SUV vizuāli stipri līdzīgais Kamiq Ķīnas tirgū būs pieejams ar 1,5 litru 110 Zs dīzeļdzinēju un maksās, pārrēķinot eiro aptuveni 11 500.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 22.janvāris 2018 7:33
6 0 Atbildēt

Tas ir karoq, tikai lēts.

Jezus 22.janvāris 2018 7:52
4 1 Atbildēt

Vecais tiguans priekš ķīnas tirgus. Arī supervalstij Krievijai būs gana labs

felix65 22.janvāris 2018 8:43
1 0 Atbildēt

Veiksmes stāsta valstij par švaku?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti