"Jeep" parāda septiņvietīgo džipu Ķīnas tirgum (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.janvāris 2018 10:34

ASV autobūves kompānija publicējusi sava jaunā modeļa "Grand Commander" attēlus. Septiņvietīgais apvidus auto paredzēts Ķīnas tirgum un pirmizrādi svinēs aprīlī gaidāmajā Pekinas motoršovā.

Zināms, ka "Grand Commander" izgatavots uz "Cherokee" platformas, ir 4873 mm garš un pēc šī parametra pārsniedz "Cherokee" un "Grand Cherokee" attiecīgi par 249 un 45 mm. "Grand Commander" riteņu bāze sasniedz 2800 mm, kas ir par 100 mm vairāk nekā "Cherokee", taču par 115 mm mazāk nekā "Grand Cherokee".

Sagaidāms, ka "Grand Commander" motoru piedāvājumu veidos divlitru benzīna turbo agregāts divās versijās – ar 234 un 265 Zs. Abi motori strādās kombinācijā ar ZF deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.  

"Grand Commander" būs pieejams kā priekšpiedziņas, tā arī visu riteņu piedziņas modifikācijā.

"Jeep" jaunums paredzēts vienīgi Ķīnas tirgum un to ražos uzņēmumā "Guangzhou-Fiat" – ražotnē, kas izgatavo arī "Cherokee".

"Grand Commander" maksās vismaz 250 000 juaņu (31 900 eiro).

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 23.janvāris 2018 11:15
6 0 Atbildēt

Labāk nopirkt ķīnai domātu bet normāla izmēra, nevis tos vienvietīgos bērnu automobīlīšus, ko tirgo Eiropā.

BMW 23.janvāris 2018 11:18
3 2 Atbildēt

Sūds. Es viņu no tāluma redzēju, man nepatika - žigulis, kas žigulis. Tad mēģināju panākt, lai aplūkotu tuvāk, bet šoreiz neizdevās. Gan jau kādreiz noķeršu. Nejau visu laiku viņš ātri brauks. Es varu izkost visus auto. Reiz es izkodu ferarri. Kamēr tas stāvēja pie dzelzceļa pārbrauktves, es viņu apdzinu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti