Bija Exclusive, būs Ultimate Exclusive - Opel uzlabo ekskluzīvās Insignia aprīkojumu (+ FOTO) 10

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.janvāris 2018 6:55

Opel uzlabojis vidējās klases modeļa Insignia Exclusive aprīkojumu, nostādot to pakāpienu augstāk un nosaucot par Ultimate Exclusive.

Opel uzlabojis Insignia topmodeļa aprīkojumu, pievienojot jaunas opcijas, komforta un tehniskās iespējas.

Insignia Ultimate Exclusive pieejams ar brīvi izvēlētu virsbūves krāsu un jaunajām aprīkojuma opcijās, kuru skaitā ceļazīmju asistents, Head-up projekcijas displejs, bezatslēgas pieeja Keyless Open un adaptīvā kruīzkontrole ar ārkārtas bremzēšanas funkciju.

Jaunās komplektācijas pasažieru komfortu uzlabos AGR sertificētie un ķermeni īpaši saudzējošie sēdekļi, kas apvilkti ar ādu un papildināti ar apsildes funkciju, DAB+ digitālais radio ar Bose akustisko sistēmu, bezvadu uzlādes iespēja viedtālrunim, apsilde aizmugures pasažieru ārējām sēdvietām.

Opel Insignia Ultimate Exclusive maksās, sākot no 39 990 eiro.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.janvāris 2018 7:00
5 1 Atbildēt

Tagad PSA grupā opelis būs prēmiums?

LMT 26.janvāris 2018 9:56
2 1 Atbildēt

Šamais izskatās bez rūsas!

GTD2 26.janvāris 2018 11:59
0 1 Atbildēt

nu šaubos vai pežuks opeli padarīs par premium, pašiem vēl neviens pŗemiums nav , un kas pirks opeli par 100tūkst

BMW 26.janvāris 2018 7:18
16 5 Atbildēt

Šī sūda dēļ es dabūju 4 soda punktus un astronomisku soda naudu.

Vienu reizi es apstājos pie luksafora blakus melnai insignijai. Es uzreiz sapratu, ka es šo sūdu izkodīšu. Tam taču amīšu motors. Kad iedegās zaļa gaisma, tā aizskrēja kā raķete man garām. Pie nākošā luksafora atkal apstājāmies blakus. Opeļa vadītājs ņirdz ar platu smaidu. Tā gribējās izvilkt savu beisboleni un iemaukt šim pa zobiem. Bet es nolēmu revanšēties. Šoreiz startu devu nedaudz ātrāk, jau pie dzeltenās, ātrumus pārslēdzu vēlāk, bet sūda opelis atkal pagāja man garām. Bet tad - aleluja! Redzot, ka nakošais luksafors sāk mirgot, un opelis bremzē, gāzi nelaidu vaļā, un tad izkodu šo sūda amerikosu mašīnu kā stāvošu. Tā ka BMW ir tik un tā ātrāks.

Tad mani apturēja stulbie menti un zaibeņiļi man lielu sodu.

N 26.janvāris 2018 8:15
1 0 Atbildēt

To bezatslēgu figņu viņi var iebāzt dziļi ....

Dīvāna komentāri 26.janvāris 2018 9:07
1 4 Atbildēt

Labāk lai salabo savus opelus. Un lai izstāsta ko viņi darīs ar klienta insignia kura stāv salona jo nevar iedarbinat

opelists 26.janvāris 2018 10:39
4 1 Atbildēt

Tieši tā! Cik maģus vēl vajadzēs nomainīt, lai beidzot viņš ieslēgtos?

Psa 30.janvāris 2018 7:51
0 0 Atbildēt

Opel nekad nebus ekskluzivs. Un briziem nesaprotu kada jega no sadiem aprikojumiem un nosaukumiem sada klase . Kurs vinus perk nu varbut kads ipass gadijums kam nav kur likt tadu naudu.

Un loti cerams ka opels psa nenogremdes . Lai kada Latvija slava franciem bet pec pieredzes saku tikai to labako ja salidzina ar parejo ko esmu braucis tik dzivo pa servisiem .

Protams katram jau savs

didzisk 30.janvāris 2018 14:10
2 0 Atbildēt

Atceros kā Žigulim arī bija nosaukumi - 2103 tika saukts Lukss, un 2106 (jeb Sestais Žigulis) saucās Superlukss. Parādījās 2107, to viens otrs nosaukāja Superlukss Ekstra, bet tas gan ātri pārgāja.

Tagad Opelis iet Žiguļa pēdās.

Vardes lec. Izpletņlēcēji lec. Opelis nelec.

Op 30.janvāris 2018 22:51
0 0 Atbildēt

BMW, tu vienkārši lohs esi!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti