Jaunā "Hyundai Santa Fe" pirmie attēli (+ FOTO) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 30.janvāris 2018 12:39

"Hyundai" publicējis pirmos attēlus ar krosovera "Santa Fe" jaunās paaudzes modeli, kas plašākas publikas priekšā stāsies pavisam drīz – Ženēvas autoizstādē, marta sākumā.

Tehnisko informāciju ražotājs vēl neatklāj, tādēļ novērtēt var tikai vizuālo tēlu. Tie, kas redzējuši jaunos "Kona" un "Nexo" sapratīs, ka arī "Santa Fe" seko kompānijas jaunajai dizaina valodai, cenšoties uzrunāt pircēju ar sportiskāku izskatu, ko raksturo šūnveida radiatora režģis, šauri starmeši un dziļās nišās iebūvētas divu sekciju dienasgaismas.   

Agrāk izplatītā informācija liecina, ka jaunais "Santa Fe" varēs būt arī septiņvietīgs un iegūs jaunus elektroniskos palīgus, tostarp automātiskās bremzēšanas sistēmu, aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēma (brīdina par šķēršļiem, braucot atpakaļgaitā) un asistentu, kas signalizēs, ja būs aizmirsts par aizmugurē aizmirstiem pasažieriem, bērniem vai dzīvniekiem.

"Hyundai Santa Fe" nopērkams arī Latvijā. Cenu ziņā pieejamākais pašreizējās paaudzes modelis maksā 34 990 eiro.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 30.janvāris 2018 13:01
1 0 Atbildēt

Ļoti līdzīgs mazdai cx5.

Skatos, tagad modē ir plakanie, šaurie lukturi.

eidis 30.janvāris 2018 17:15
0 0 Atbildēt

Nop. Tur tā kombinācija vairāk Juke / Cherokee paņēmiens.

Un man patīk - šajā unificētajā tirgū ļoti pietrūkst eksperimetu.

Tā gan tikai bildīte. Redzēs kas dabā sanāks

BMW 30.janvāris 2018 13:17
6 10 Atbildēt

Reiz es apstājos pie luksafora blakus santa fē. Es zināju, ka godīgā cīņā es šo amīšu mēslu neizkodīšu, bet man bija kozars rokā - es pie luksafora stāvēju pirmais, bet santa fē blakus joslā, bet pirms viņa kaut kāds citroens, kurš, turklāt gribēja griezties pa kreisi.

Tad nu es viņam rādīju fakus, rūcinājos. Iedegās zaļais un es rāvos uz priekšu ar savu 318, atskatos spogulī - santa fē jau aiz manis, pārkārtojas, tad iet blakus un tūlīt dzīs, bet pretī otram luksaforam iedegās sarkanais. Santa fē pa bremzēm, bet es pagāju garām tam mēslam kā stāvošam. Izkodu.

Fakts 30.janvāris 2018 15:45
9 0 Atbildēt

Tu puņķuvācele jau esi piegriezies.Labāk izpildi mājasdarbus lai skolā nedabutu 2nieku.

GTD2 30.janvāris 2018 16:59
0 1 Atbildēt

vispar 318 nemaz tik loti liels nikulis nav , 316 gan galigi par svaku prieksh tas bundzas. Lai gan kārtīgs bmw sākas ar m klasi pārējie tādi paši parvietosanās līdzekļi ,kā citi

jekels 30.janvāris 2018 14:00
1 0 Atbildēt

no priekšas pēc spoka,ja tāds arī izskatīsies dabā tad daudz foršāks vecais sanķiks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti