Land Rover iegūst gada dizainera balvu 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape | 2.februāris 2018 12:43

Land Rover galvenajam dizaineram Gerijam Makgovernam Parīzes Starptautiskajā autoizstādē (Festival Automobile International) pasniedz balvu Grand Prix du Design. Balva piešķirta par oriģinālo Land Rover dizainu un zīmola ietekmi uz autobūves nozari

Vakar vakarā Parīzes Starptautiskajā autoizstādē Land Rover galvenajam dizaineram Gerijam Makgovernam pasniegta Gada dizainera balva.

Ar Grand Prix du Design balvas pasniegšanu izteikta atzinība Gerija Makgoverna radītajam Land Rover dizainam un atzīta tā ietekme uz autobūves nozari.

Balvu piešķir žūrija, kurā darbojas 15 locekļi no tādām jomām, kā autobūves nozare, sports, arhitektūra, mode, dizains, kultūra un mediji. Starp Hotel National des Invalides sastaptajiem žūrijas locekļiem bija arhitekts Žans Mišels Vilmote [Jean Michel Wilmotte], stiliste Šantāla Tomasa [Chantal Thomas], dizainere Anne Asensio [Anne Asensio] un žurnāla Le Point prezidente un izpilddirektore Etjēna Gernele [Etienne Gernelle].

Starptautiskās autoizstādes prezidents Remī Depuā [Rémi Depoix] sacīja: “Gerijs Makgoverns 33. Parīzes Starptautiskās autoizstādes žūrijas atzinību saņēmis par šo apbrīnojamo meistardarbu Range Rover Velar, kā arī par visu savas karjeras laikā paveikto.”

“Viens no viņa visievērojamākajiem sasniegumiem ir Land Rover DNS pielāgošana, tā ir pāreja, kas sākās ar Range Rover Evoque. Britu autobūves nozare ir izgudrota no jauna atbilstoši Gerija vīzijai, un Land Rover ir neticams veiksmes stāsts. Apsveicam viņu un viņa komandu.”

Land Rover galvenais dizainers Gerijs Makgoverns sacīja: “Šis ir neticami pateicīgs laiks, lai strādātu par dizaineru autobūves nozarē, un atzinība no žūrijas, kuru veido dažādu dizaina disciplīnu pārstāvji, parāda dizaina svarīgumu mūsu visu dzīvēs.

“Mana komanda ir nenogurstoši strādājusi, lai radītu visiekārojamākos automobiļus, ko mūsu klienti iemīlēs uz mūžu – automobiļus, kas uz mūsu klientiem atstās iespaidu emociju līmenī.”

Pilnīgi jaunais Velar modelis, kas ir ceturtais Range Rover saimes loceklis, aizpilda brīvo nišu starp Range Rover Evoque un Range Rover Sport.

Jaguar Land Rover paziņojis, ka no 2020. gada visi jaunie automobiļi būs darbināmi ar elektrību. Jauns, pie elektrības pieslēdzams hibrīda spēka piedziņas bloks Range Rover un Range Rover Sport automobiļiem ir pieejams jau tagad.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 3.februāris 2018 13:48
0 0 Atbildēt

Nedomāju, ka tas Velars ir tik liels šedevrs. Kaut kāds subjejtīvs vērtējums. Tāpat kā izveidot žūriju, kas novērtēs kura jaunā glezna ir skaistāka.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti