Nissan “Sniega patruļa” (+FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.februāris 2018 13:53

Japānas autobūves kompānija "Nissan" izgatavojusi apvidus auto "Armada" (citur “Patrol”) īpašo versiju “Snow Patrol” (sniega patruļa), kas apskatāma Čikāgas autoizstādē.

"Nissan Armada Snow Patrol" paredzēts īpaši smagiem ekspluatācijas apstākļiem, uzsvaru liekot uz darbošanos sniegotos apvidos.

Automobilim uzstādīta piekare, kas ir 25 un 51 mm augstāka attiecīgi priekšā un aizmugurē, 20 collu riteņu diski ar rupja protektora riepām, papildu LED gaismas, jumta bagāžnieks, tērauda sliekšņu un agregātu aizsargi, izturīgāks priekšējais bamperis ar viņču. Salons izdarināts ar gaišu ādu, kas kontrastē ar zilo diegu nošuvumu un pelēkiem perforētas ādas sēdekļu fragmentiem. Sēdekļu atzveltnes grezno versijas logotips zilā krāsā.

"Nissan" “Sniega patruļa” komplektēta ar 5,6 litru atmosfērisko “Endurance” saimes V8 motoru, kas attīsta 395 Zs jaudu un 534 Nm griezes momentu. Spēka agregāts savienots ar septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kurai ir manuālā ātrumu pārslēgšanas funkcija un režīms piekabes vilkšanai.

Reizē ar apvidus auto uz Čikāgu tiks vests arī kāpurķēžu rodsters "370Zk", kas izgatavots uz rodstera "370Z" bāzes. Rodsters aprīkots ar kāpurķēdēm, kas stiprinās uz velkošās aizmugures ass, bet priekšējo riteņu vietā tam piestiprinātas slēpes.  

Čikāgas autoizstāde sāks darboties 9.februārī.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 22

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes un atsauc visus 3878 eksemplārus 16

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti