Visekstrēmākās "Ford Ranger" versijas attēli jau internetā (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 8.februāris 2018 6:07

Lai gan "Ford Ranger Raptor" jaunās paaudzes modeļa tirdzniecība sāksies tikai 2018.gada beigās, pikapa visekstrēmākās versijas attēli jau nonākuši tīmeklī.

Daži mediji vēsta, ka "Ford Ranger Raptor" iegūs divlitru 213 Zs (500 Nm) turbo dīzeli un 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, savukārt pēc citas versijas “plēsoņu” aprīkos ar 2,7 litru V6 turbo agregātu, kas attīstīs vairāk nekā 300 Zs un darbosies pārī ar jau pieminēto transmisiju.

Toties droši zināms, ka "Ford Ranger Raptor" būs 283 mm klīrenss un modernizēta piekare ar režīmu "Baja" nervus kutinošam braucienam pa tuksnesi lielā ātrumā, augstas veiktspējas bremzes ar 332 mm bremžu diskiem, agregātu aizsargplāksnes un bezceļu riepas. Pikapa garums ir 5398 mm, platums – 2180 mm, augstums – 1873 mm. Uzbraukšanas un nobraukšanas leņķi 32,5 un 24 grādi, bet garenpārgājamības (rampas) leņķis – 24 grādi.   

"Ford Ranger" pikapa ekstrēmā modifikācija paredzēta Āzijas-Klusā okeāna reģionam, taču to varētu sagaidīt arī citur – gan, ne ātrāk par 2019.gadu.

"Ford Ranger Raptor" ražošana Mičiganā sāksies 2018.gada rudenī.

Atgādināsim, ka "Raptor" modifikācija ir arī "F-150" pikapam. Jaunākajā paaudzē tā aprīkota ar 450 Zs jaudīgu V6 turbo motoru un 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Conqueror 8.februāris 2018 6:12
4 0 Atbildēt

Vajag tādu pašu smuku krāsu kā blakus rakstiņā nokia noceed

viencexperc 8.februāris 2018 9:58
4 0 Atbildēt

Tikai dīzeļos ir spēks.

Vislabāk ir uztaisīt izplūtēju uz augšu, lai iet kā vilciens.

viencexperc 8.februāris 2018 10:02
3 0 Atbildēt

Vai tad ar benzīnu var šitā iet?

prasās tikai uzraksts aizmugurē - "Fuc*k the ecology"

un lai visi zaļie idiņi nošaujās tādu redzot.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti