Melns un sportisks - Jeep izlaiž Grand Cherokee īpašo versiju S (+ FOTO) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 13.februāris 2018 12:13

Amerikāņu apvidus auto ražotājs Jeep laidis klajā Grand Cherokee īpašo versiju S, kas būs pieejama ierobežotā skaitā par cenu, sākot no 67 000 eiro.

Īpašās versijas atšķirības pazīmes ir matēti pulēti Granite Crystal virsbūves elementi, kuru skaitā radiatora restes ierāmējums, sliekšņu uzlikas, aizmugures lukturi un ražotāja logotips. Komplektu papildina melni 20 collu riteņu diski, melni pulēts radiatora režģis un logu rāmji, Black Chrome “divstobru” izpūtēja uzgalis.

Automobilis aprīkots ar sportiski noregulētu balstiekārtu, Nappa ādas sēdekļiem un S versijas īpašajiem dekoriem. Priekšējie sēdekļi ir ventilējami un apsildāmi, aizmugures – apsildāmi. S versijas salona iekārtojumā iederas arī divdaļīga jumta lūka, divu zonu klimatkontrole un 508 vatu audio sistēma.

Jeep Grand Cherokee S būs pieejams ar diviem V6 motoriem (viens no tiem dīzelis) un 5,7 litru V8 benzīna agregātu, kas attīsta 352 Zs. Visos gadījumos to sadarbības partneris ir astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Melnās un sportiskās versijas cena – sākot no 67 000 eiro.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Давидич 13.februāris 2018 14:05
9 1 Atbildēt

viencexperc 13.februāris 2018 12:57
6 0 Atbildēt

Es varu saderēt, ka šis arī uzbrauks uz tiem 999 debesu vārtu pakapieniem. Zinot grand širokus, domaju, ka viņam var pat piekabināt piekabi pirms braukšanas.

www.iauto.lv/zinas/izklaid...kapienus-video

Давидич 13.februāris 2018 14:06
5 1 Atbildēt

Es te aiz kadra nolēmu nosaukt patiesību par manu mīļo x5

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 10

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti