Francijā vairāk kā miljons pārdotu Dacia spēkratu 10

 

Foto: iAuto.lv

Renault | 16.februāris 2018 9:30

Dacia zīmols turpina savu veiksmes stāstu, reģistrējot savu miljono transportlīdzekli Francijā kopš tā ienākšanas valsts tirgū, kļūstot par vienu no svarīgākajiem tirgus dalībniekiem

Deimiens Delkloks (Damien Delcloque), Dacia zīmola vadītājs Francijā, sacīja: «Miljons pārdotu Dacia transportlīdzekļiu Francijā mazāk nekā 13 gadu laikā ir svarīgs stūrakmens un apstiprina zīmola pozīciju kā vienam no galvenajiem spēlētājiem Francijas automobiļu tirgū – pēdējo piecu gadu laikā zīmols ir saglabājis piekto vietu pārdotāko auto zīmolu topā ar privātajiem klientiem kā galveno mērķauditoriju. Zīmola pozicionēšana atbilstoši klientu vēlmēm joprojām nodrošina labas izaugsmes iespējas.»

Patiess veiksmes stāsts: Francijā jau 1 miljons Dacia automašīnu
Mazāk nekā trīspadsmit gadus pēc zīmola ierašanās Francijā, Dacia ir pārdevusi vienu miljonu transportlīdzekļu.
2017. bija vēl viens rekordu gads ar 119 357 VP + LCV reģistrācijām (+ 6,5%), bet Dacia automobiļu tirgū ieņēma 5. vietu. Pirmo reizi savā pastāvēšanas vēsturē zīmolam bija trešais lielākais pārdošanas apjoms privātajiem klientiem Francijā. Sandero, tā labāk pārdotais modelis, jau otro gadu pēc kārtas ir franču iemīļotākā automašīna.*

Pievilcīga, uzticama automašīna par pieejamu cenu
Kopš zīmola ienākšanas tirgū 2005. gada jūnijā ar Logan modeli, Dacia ir ievērojami paplašinājis savu produktu klāstu, neatkāpjoties no pamatprincipiem: sniegt klientiem jaunus, kvalitatīvus, drošus un finansiāli pieejamus transportlīdzekļus. Šobrīd Dacia modeļu klāstā ir jau seši produkti: Sandero, Logan un Logan MCV, kas 2016. gada beigās piedzīvoja stilistikas pārmaiņas, Dokker, Lodgy - visizdevīgākais 7-vietīgais spēkrats tirgū - un ikoniskais Duster.
Duster, kas pirmizrādi piedzīvoja 2010. gadā, ir kļuvis par standartu SUV segmentā, kam nav konkurentu cenas attiecībā pret sniegumu. Jaunais Duster - autentisks SUV ar modernu, pievilcīgu, izturīgu un pilnībā pārveidotu dizainu – tirgū parādījās 2018. gada sākumā un pierādījis savu daudzsološo nākotni.

Vienots zīmols
Ja kopš tā ienākšanas tirgū, Dacia zīmols piedzīvojis nepārtrauktu izaugsmi – par ko jāpasakās zīmola uzticīgajiem klientiem. Ar lepnumu par "gudra pirkuma veikšanu", viņi drīz vien kļuva par labākajiem zīmola vēstniekiem, izveidojot spēcīgu kopienu ar 350 000 Facebook faniem. Šī kopiena, kas katru gadu kopš 2008. gada rīkojusi tikšanās pasākumus “Grand Picnic Dacia”, šogad atzīmēs savu 10. gadadienu.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 16.februāris 2018 15:43
1 5 Atbildēt

Tāda ir tā eiropiešu morāle - "labāk brauksim ar dacijām, bet palīdzēsim afrikāņiem neko nedarīt"

usaexperc 16.februāris 2018 19:41
10 0 Atbildēt

Eiropiešu morāle ir nepārmaksāt par lietām, it sevišķi par tādu dzīves sīkumu kā pakaļas pārvietošanu. Zinot franču nevīžīgo attieksmi pret auto, tur neviens neiespringst uz pontošanu, bet pērk lētāko, kam ir mazākie obligātie maksājumi un vieta stāvvietu līniju robežās. Tie nav amerikāņi, kas dzīvo auto, treileros vai karkasniecēs. Francūzis nekaunās dzīvot trīsstāvu mūra mājā, trīsreiz dienā dzert vīnu un braukt ar jaunu Dacia. Viņam apkaunojums būtu iebraukt Parīzē ar Eskalādi.

viencexperc 17.februāris 2018 0:08
3 2 Atbildēt

Es saprotu, ka tā tev sāpīga tēma, jo pats ar vienu kāju dzīvo kartona kastē. Tāpēc varu saprast. Nabagiem labāk dzīvot Eiropā, jo te ir daudz nabagmāju, pabalstu. Ja amerikā nēģeris dzīvo zem tilta, tad Eiropā kopā ar latviešiem un poļiem zem viena jumta. Tikai kas par to maksā?

Latvija vēl nav sasniegusi rietumeiropas līmeni, bet tu pats gribētu maksāt par nēģeri, kurš pirž dīvānā un jebkuru brīdi var tev sadot pa mūli?

Padomā kārtīgi.

Lai gan, kā jau rakstīju. Tu esi tas pirdējs, kuru uztur citi. Tāpēc arī tev nepatīk ASV, jo tu tur sildītos pie atkritumu urnas.

iAuto 16.februāris 2018 16:31
6 1 Atbildēt

Ļoti pat atbalstāma morāle!

viencexperc 16.februāris 2018 16:45
1 1 Atbildēt

Jūs uzskatāt, ka tas ir pareizi, ka tā vietā, lai cilvēks dzīvotu savā dzimtenē un censtos darīt kaut ko dzimtenes labā, viņam vajag paņemt bēgļa statusu un pirst dīvānā kaut kur eiropā. Bet parasts cilvēks strādā, uztur savu ģimeni un to pirdēju.

Liberāļu partijas tāpēc arī iegūst aizvien vairāk balsu, jo paši tās balsis arī "ražo". Uzņem 10 000 melno, un jau pēc pāris gadiem + 10 000 balsis. Tas ne pie kā laba nenovedīs. Partijas ražo sev vēlētājus, tiek siltās vietiņās, bet kas būs vēlāk, viņiem pie kājas.

Es gan nedomāju, ka tas ir normāli, ka eiropā rodas No-go rajoni, kuros bīstami pat ieiet.

usaexperc 16.februāris 2018 19:54
5 0 Atbildēt

Protams, ka tas ir pareizi. Dzīve ir katram viena un kādēļ to nenodzīvot skaisti. Un ja to var izdarīt uz citu rēķina, vispār ideāli. Amerikas vēsturi esi aizmirsis! To taču uzbūvēja bēgļi uz vietējo rēķina, kurus pēc tam paverdzināja un iznīcināja. Un tāds vēl grib būt eksperts...

viencexperc 17.februāris 2018 0:01
1 1 Atbildēt

Tagad afrikāņi paverdzina un iznīcina mūs. Tāpēc mums jābūt kā indiāņiem un jācenšas plēst skalpus, kamēr varam. Pēc gadiem 50 viņu būs pārāk daudz un viņi diktēs noteikumus. Piemēram, cūkgaļu varam jau sākt aizmirst, lai nebūtu stresa pēc tam.

msh 18.februāris 2018 15:43
0 0 Atbildēt

Par kuras amerikas vēsturi tu runā - dienvidamerikas/centrālamerikas?

Un par to apgalvojumu par "skaisto dzīvi" - nesmīdini Tas ir forši ka tev dzīves augstākais līmenis ir gulēt uz dīvāna un neko nedarīt - diemžēl tajos rietumos joprojām skaistāku dzīvi dzīvo tie, kas strādā, bet kādu labāk atalgotu darbu, jo kaut kādi slinki diedelnieki nevarēs ne atļauties māju, kas nedala vismaz vienu ārsienu ar kaimiņu māju, ne jaunu A8, S klasi vai poršu.

R(8) 19.februāris 2018 15:16
0 0 Atbildēt

Jakaunas ir tad, kad tavs vienigais parvietosanas lidzeklis ir nojats srotmobilis no rietumeiropas nevis jauna Dacia

imzz 19.februāris 2018 23:23
0 0 Atbildēt

jā, čigānu ražojumi izceļas ar uzticamību un kvalitāti ;) Es atceros kādreiz redzētu dokumentālu filmu par čigāniem autokonstruktoriem Serbijā, kuri būvēja auto no veciem opeļu motoriem un koka brusām, lai būtu ar ko vest kartonu un citu drazu uz uzpirkšanas punktiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti