"Volvo V60" universāla bildes jau tīmeklī (+ FOTO) 5

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 16.februāris 2018 11:14

Interneta izdevums "AutoMotoSvijet" publicējis universāla "Volvo V60" jaunās paaudzes modeļa attēlus, laujot iepazīties ar zviedru kompānijas jaunumu vēl pirms tā oficiālās pirmizrādes 21.februārī un lielā uznāciena Ženēvas autoizstādē (no 8.03).

Redzams, ka jaunās paaudzes "V60" universāls seko vecākā brāļa "V90" pēdās un ieguvis par Tora veseri ("Thor Hummer") dēvētos priekšējos lukturus, kā arī aizmugures optiku, kas iestiepjas virsbūves balstos.

Zināms, ka "V60" universāls izmanto "Scalable Product Architecture" alumīnija platformu, kas ir pamatā arī 90.sērijai un krosovera "XC60" jaunākajai paaudzei.

Motoru klāstu veidos divlitru četrcilindru benzīna un dīzeļa turbo agregāti, papildinājumā ar hibrīdiekārtu, kuras sastāvā darbosies 1,5 litru trīscilindru benzīna motors un elektromotors, savukārt visjaudīgākā modifikācija iegūs aptuveni 400 Zs jaudīgu divlitru agregātu ar kompresoru, kas ļaus šim modelim konkurēt ar "Audi S4" un "Mercedes-AMG C43".

Foto: Ekrānšāviņš

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
AnsisR 16.februāris 2018 12:20
2 8 Atbildēt

Man liekas, ka Rīgā jau šitādu redzēju. Bet laikam tas bija cits modelis. Visi viņi ir vienādi, atšķirt vienu no otra var tikai pats ražotājs, vai arī kāds tīnis kas fano par volvo un salīmējis istabā plakātus.

viencexperc 16.februāris 2018 11:51
1 0 Atbildēt

Brīnums, ka katafalka virsbūve, nevis visiem populārais nabagdžips. Godīgi sakot, pat sen nebija redzēts. Pārsvarā visi jaunumi ir - nabagdžipi vai sporta ( sportisks).

Interesanti, vai šim plānojas elektroversija, jo no nākošā gada viņi taču visiem auto bāzīs elektromotorus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 20

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti