"Honda" modernizējusi krosoveru "HR-V" (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.februāris 2018 15:00

Japānas autobūves kompānija "Honda" parādījusi modernizēto krosoveru "Vezel" (pie mums "HR-V"), kas ieguvis nelielus vizuālos pārveidojumus un modernāku tehniku.

"Honda Vezel", kas izgatavots uz mazauto "Jazz" bāzes, modernizācijas gaitā ticis pie jauna dizaina radiatora restes, priekšējā bampera un diožu lukturiem. Pamainīts arī miglas lukturu izskats, bet aizmugures lukturiem piešķirts hroma ierāmējums.

Salonā iebūvēti ērtāki sēdekļi un modernāks multimediju komplekss ar septiņu collu ekrānu, navigāciju, balss vadības funkciju, "Apple CarPlay" un "Android Auto" atbalstu.

Ražotājs norādījis, ka "Vezel" saņēmis uzlabotu pilnpiedziņas sistēmu, kas palīdzēs ievērojami labāk justies sniegotos braukšanas apstākļos un stāvos kāpumos.

Motoru piedāvājums palicis bez izmaiņām. Japānas tirgū krosoveram paredzēts 1,5 litru 130 Zs benzīna motors ar mehānisko kārbu vai automātu, kā arī hibrīdversija ar to pašu benzīna motoru, 30 Zs elektromotoru un variatoru. Eiropas tirgū "HR-V" pieejams ar jau pieminēto benzīna motoru un 1,6 litru 120 Zs dīzeli.

"Honda CR-V" nopērkams arī Latvijā. Cenu ziņā pieejamākā versija pirms modernizācijas maksāja no 19 170 eiro.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
atrabotka 17.februāris 2018 16:04
5 4 Atbildēt

Tādi modernizējumi - pilnīgi apķēzīties var! Jauna radiatora reste, jauni lukturi un pāris elektroniski sūdi salonā! Galvenais, lai mārketings nostrādā uz mūsdienu durakiem un tie aizelsdamies skrien pirkt un par šo "modernizāciju" atdod ne mazāk par 20k. Aitas ir jācērpj, savādāk nevar būt.

usaexperc 18.februāris 2018 9:39
2 0 Atbildēt

Žigulim stūri pārtini?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti