"AvtoVAZ" testē krosoveru ar paaugstinātu klīrensu (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānšāviņš

AvtoVAZ testē krosoveru ar paaugstinātu klīrensu | 20.februāris 2018 6:35

Toljati tuvumā nofotografēts "Lada Xray" krosovers, kas drīzumā papildinās Krievijas autobūves kompānijas modeļu piedāvājumu. Attēli izvietoti sociālo mediju vietnē “VKontakte”

Automašīnas dizains vēl tiek slēpts zem maskējošās plēves, taču eksperti jau pasteigušies paziņot, ka tas ir "Lada XRay Cross" – palielinātas pārgājības modelis, kas līdzināsies 2016.gada konceptam.

No "XRay" hečbeka "Cross" modifikācija atšķirsies ar 17 collu riteņu diskiem, virsbūves aizsargiem un augstu klīrensu, kas pārsniegs 200 mm.  

Agrāk tika ziņots, ka "XRay Cross" sērijveida versija iegūs "Renault Duster" pilnpiedziņas sistēmu, taču vēlāk no šīs idejas nācās atteikties pārāk lielo izmaksu un konstrukcijas svara dēļ. Iespējams, ka šī iemesla dēļ "XRay Cross" pilnpiedziņas modifikācijas nebūs vispār.

Pārdošanā "XRay Cross" tiek solīts līdz gada beigām. Palielinātas pārgājības modeļa cena būs 40-45 tūkstoši rubļu (570-640 eiro) lielāka nekā XRay hečbekam.  

"Lada XRay" hečbeks tiek komplektēts ar 1,6 litru 106 Zs un 1,8 litru 122 Zs benzīna motoriem, ko apvieno ar piecu pakāpju mehānisko vai robotizēto pārnesumkārbu. Automašīnas cena – no 614 900 rubļu (8750 eiro).

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 20.februāris 2018 12:19
3 1 Atbildēt

Vieni mani pazīstamie no Latvijas getto, krievijas patrioti saskatījās ladu x ray, ieprieksējās paaudzes. Kaut kur Lietuvā atrada mazlietotu ( gandrīz jaunu). Bravūrīgi apgalvoja, ka labāk nopirkt 2 gadīgu ladu, nekā 10 gadīgu rietumu lūzni. Jo krievijā atsauksmes par šo auto ļoti labas. To pat zīmēja kaut kāds kruts angļu dizainers.

Aizbrauca.

Atbrauca ar hondu crv. vecu "lūzni".

msh 20.februāris 2018 17:46
2 0 Atbildēt

Nu bļa, šitentais pseidodžips ir mūsdienu pseidodžipu modes visspēcīgākā demonstrācija - golfa klases hečbeks pacelts, uzlikti lielāki ripuļi. Beigās caurejamības ziņā oriģinālais modelis var gadīties ka būs labāks, jo ar to vismaz nebūs bail kādas bedres vai pacēlumus paņemt uz ātrumu, jo riepas augstākas...

viencexperc 20.februāris 2018 18:01
2 1 Atbildēt

Par gana labu noietu nosaukt nevar. Tikai 5200 ladas pa visu eiropu, ieskaitot Baltijas valstis, dienvidslāvijas un rumānijas. Turklāt, vispirktākā lada eiropā ir ņiva. Tās pērk Vācijā jo tām ir kulta statuss.

Lada tā ir lētāka dacija. Tāpēc Eiropā kā lētu auto labāk izvēlas daciju, jo tā ir kvalitatīvāka.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti