Publicēts pirmais "Volvo S60" prototipa attēls 8

 

Foto: Ekrānšāviņš no twitter.com

iAuto | 2.marts 2018 6:02

"Volvo" izpilddirektors Hakans Samuelsons savā "Twitter" kontā publicējis pirmo sedana "S60" jaunās paaudzes modeļa prototipa attēlu. Sērijveida modelis uz konveijera tiks likts jau šogad.

Maskētā prototipa attēli uzņemti Norvēģijā, kur to pārbauda ziemas testos, taču jau šogad markas rūpnīcā Dienvidkarolīnā (ASV) jāsākas tā ražošanai.

Zināms, ka "S60" sedans, tāpat kā nesen prezentētais "V60" universāls, izgatavots uz SPA ("Scalable Product Architecture") platformas un saņems tos pašus motorus: četru cilindru benzīna un dīzeļa agregātus, kā arī divas hibrīdiekārtas ar 340 un 390 Zs jaudu.

"Volvo V60" universāls tika prezentēts februāra vidū. Automobiļa garums ir 4761 mm, bet riteņu bāze sasniedz 2872 mm, kas ir par 117 un 98 mm vairāk nekā "XC60" krosoveram.

Bagāžas nodalījumā ietilpst 529 litri, bet nolaižot otrās sēdekļu rindas atzveltnes, tilpums pieaug līdz 841 un 1364 litriem (ja mēra līdz logu līnijai un jumtam).

Motoru piedāvājumā būs T5 un T6 (225, 275 Zs) benzīna un D3 un D4 dīzeļi (135, 165 Zs), bet T6 un T8 hibrīdiekārtas attīstīs 340 un 390 Zs.

Elektronisko palīgu klāstā "City Safety" ar automātiskās bremzēšanas funkciju, gājēju, velosipēdistu un dzīvnieku atpazīšanu. Komplektā arī pusautomātiskā braukšanas sistēma "Pilot Assist", kas uzņemsies paātrinājumu, bremzēšanu un manevrēšanu līdz ātrumam 130 km/h, sistēmas, kas neļaus nobraukt no ceļa, iebraukt pretējā joslā un brīdinās par transportlīdzekļiem, kas var parādīties no kreisās vai labās puses „aklajos” krustojumos.

Universāla pircējiem būs pieejams "Care by Volvo" piedāvājums, kas nozīmē, ka pircējs par automašīnu var nemaksāt visu summu, bet ieskaitīt ikmēneša abonentmaksu, kas ietver maksu par mašīnu, apdrošināšanu un servisu (mazgāšana, uzpilde un salona tīrīšana), kā arī papildu servisus, piemēram, preču un produktu piegādi līdz automobilim.

Vācijas tirgū cenu ziņā pieejamākā versija ar 150 zs dīzeļdzinēju maksās, sākot no 40 100 eiro.

 

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 2.marts 2018 8:28
3 0 Atbildēt

Jūs varat atkal mani nosist ar saviem sirpjiem un āmuriem, bet šito es tik un tā nesapratīšu. Nu nav tev naudas, tad pērc citas markas, bet normāla izmēra. Saprotu, ka jūs kritizējat amerikāņus, ka tiem degvielas patēriņš ir par 0.2 litriem lielāks, nu labi, ne amerikāņus. Tad tas pats pežo 508 maksā gandrīz divreiz lētāk. Jā, tam reklāmas bukletā nav rakstīts vārds " prēmiums".

Nu labi. Saprotu, ka kādam kaimiņš ir nopircis volvo, vai kāds apdirsies tā, ka nepieciešams konkrēti volvo. Tad nopērc lietotu s80 un brauc kā cilvēks.

GTD2 2.marts 2018 11:17
3 0 Atbildēt

Amerikāņu morāle, ka tik man lielāks auto nekā kaimiņam, it sevišķi ja biksēs mazāks

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti