Publicēti jaunā "VW Touareg" salona attēli (+ FOTO) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 2.marts 2018 14:33

Internetā nonākuši "Volkswagen Touareg" jaunās paaudzes modeļa salona attēli, kas kopā ar jau iepriekš publicētajiem “spiegu” uzņēmumiem, kas tika veikti reklāmas materiālu veidošanas laikā, sniedz gandrīz pilnīgu priekšstatu vēl pirms oficiālās pirmizrādes aprīlī.

Spriežot pēc attēliem, trešās paaudzes "Touareg" iegūs modeļu "Passat" un "Arteon" stilā veidotu interjeru, bagātīgu alumīnija un koka apdari, ciparu mērinstrumentus, kā arī multimediju sistēmu ar 15 collu ekrānu. Jau agrāk bija zināms, ka "Touareg" multimediju iekārtu varēs vadīt ar žestiem un balsi.

Kas attiecas uz eksterjeru, tad Volkswagen dizaineri izvēlējušies tēlu, kas līdzinās "T-Prime Concept" (2016), vairākus risinājumus aizgūstot arī no markas flagmaņa "Arteon".

Jaunā "Touareg" pamatā ir MLB modulārā platforma, ko izmanto arī jaunais "Porsche Cayenne", "Audi Q7" un "Bentley Bentayga". Šāds risinājums ļāvis ne vien samazināt svaru (-200 kg), bet paver plašākas perspektīvas jaunu versiju ieviešanai, piemēram, hibrīda modelim ar četru cilindra benzīna motora (252 Zs) un 100 kW elektromotora savienību. Šīs versijas kopējā jauda būs 381 Zs un elektriskā režīmā tā varēs nobraukt 50 km.

Vācu izdevumi vēsta, ka motoru gammā būs arī sešcilindru benzīna (340 Zs) un dīzeļa (360 Zs) versijas, atgriezīsies V8 motors, bet četru cilindru benzīna agregāts "Touareg" bāzes versijai joprojām ir „atklāts jautājums”.

Jaunais "Touareg" pieaugs izmēros, tuvojoties 5 m atzīmei (šajā paaudzē 4,80 m), bet augstums (1,75 m) un platums (1,98 m) saglabāsies līdzīgi. Salonā braucējus iepriecinās 12 un 15 collu multimediju/informācijas ekrāni ar žestu un balss vadību, interneta pieslēguma sniegtās iespējas, VW-ID tehnoloģija ar personīgajiem iestatījumiem, palīgsistēmas, kas daļēji pārņems vadītāja funkcijas, palīdzēs noparkot automobili utt.

Jaunā "Touareg" debija paredzēta aprīlī, Pekinas motoršovā.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tua 3.marts 2018 18:07
1 0 Atbildēt

Rēgs

Kas te viņus pirks 3.marts 2018 18:10
1 0 Atbildēt

Te jau ar otro golfu drīz skaitīsies stipri virs saviem ienākumiem...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti