iAuto KARSTĀ reportāža no Ženēvas: arābu varenauto par 1,4 miljoniem dolāru (+ FOTO) 1

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 9.marts 2018 6:37

Uz Ženēvas izstādi arābu W Motors atvedis varenauto Fenyr SuperSport tā galīgajā izpildījumā. Nosaukta arī cena – 1,4 miljoni dolāru.

W Motors beidzot atrisinājis visas problēmas un Ženēvā demonstrē Fenyr SuperSport sērijveida versijā.

Saskaņā ar ražotāja informāciju, aizmugurējo riteņu piedziņas automašīnas pamatā ir alumīnija šasija un virsbūve no oglekļa šķiedras paneļiem, savukārt motortelpā iebūvēts sadarbībā ar vācu tūninga kompāniju RUF izstrādātais četru litru twin-turbo opozītmotors, kas attīsta 800 Zs jaudu un 980 Nm griezes momentu. Komplektā ar septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu tas 1200 kg smagajai kupejai nodrošina iespaidīgu dinamiku: 0-100 km/h – 2,7 sekundes, 200 km/h tiek sasniegti pēc 9,4 sekundēm, bet maksimālais ātrums ir 395 km/h. Savaldīt šādu jaudu palīdzēs oriģināls aerodinamiskā aprīkojuma komplekts ar trīs sekciju aktīvo antispārnu, pašbloķējošo diferenciāli aizmugures asī un sešu skavu karbona-keramikas bremžu mehānismiem.

Kupejas aprīkojuma sarakstā iekļauti sporta sēdekļi ar karbona karkasu, multimediju sistēma ar navigāciju, Wi-Fi interneta un Bluetooth atbalstu, ciparu mērinstrumentu panelis un atpakaļskata kamera.

SuperSport ir kompānijas otrais modelis un, kā redzams, būs iegūstams par krietni demokrātiskāku cenu. Atgādināsim, ka pirmais W Motors varenauto Lykan Hypersport (750 Zs;2,8 sekundes līdz simtam; 385 km/h) maksāja 3,4 miljonus dolāru.

Pavisam plānots uzbūvēt 25 Fenyr SuperSport eksemplārus.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
viencexperc 9.marts 2018 8:46
0 0 Atbildēt

Kad ir prāts, ambīcijas un nauda, tad top tādi brīnumi. Kad ir tikai prāts un ambīcijas, top tādi auto, kā rimac, tesla un koenisegg.

Bet kad prātiņa pamaz, bet ir tikai nauda un ambīcijas, top Marusja, kura pēc tam nonāk tolmetā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti