Demon + Viper – pēdējais dēmons iet komplektā ar pēdējo odzi (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 13.aprīlis 2018 13:49

ASV autobūves kompānija Dodge izveidojusi ekskluzīvu komplektu, apvienojot divu savu jaudīgo modeļu pēdējos eksemplārus. Abas supermašīnas tiks pārdotas Barret-Jackson izsolē, bet iegūtos līdzekļus atdos labdarībai.

Zināms, ka izsole notiks jūnija vidū, taču cenu, kaut arī aptuvenu, organizatori pagaidām nenosauc.

ASV tirgū Dodge Challenger SRT Demon kupeja maksā vismaz 84 995 dolārus, bet varenauto Dodge Viper ir aptuveni 10 000 dolāru dārgāks.

Dodge Challenger SRT Demon debitēja 2017.gada aprīlī. Automašīna aprīkota ar 850 Zs jaudīgu 6,2 litru V8 motoru, kas 100 km/h ļauj sasniegt 2,1 sekundē. Dēmons jau no rūpnīcas komplektēts ar dragreisa riepām un instrumentu komplektu to nomainīšanai, taču pasažieru sēdekļu šim automobilim nav.pavisam izlaisti 3300 Demon eksemplāru.

Savukārt Viper ražošana tika pārtraukta 2017.gada augustā, nespējot izpildīt ASV ieviestās automobiļu drošības prasības. Rūpnīca, kur tika ražots Viper savu dzīvi turpinās kā noliktava, kurā Fiat Chrysler Automobiles uzglabās unikālus modeļus un prototipus.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
.. 13.aprīlis 2018 14:18
4 0 Atbildēt

Cik atceros, Vaiperim nebija kur iemontēt papildu drošības spilvenus, tādēļ ceļu satiksmei tas vairs neder. Interesanti vai sacīkšu trasēm arī nē?

vw 13.aprīlis 2018 14:03
1 0 Atbildēt

"Savukārt Viper ražošana tika pārtraukta 2017.gada augustā, nespējot izpildīt ASV ieviestās automobiļu drošības prasības."

Šis reāli iespārda. Citu izpūtējos sūdus atrod, bet savas, gandrīz zemākās drošības prasības pasaulē, tā arī nespēj nodrošināt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti