Publicēti super dārgā un super greznā Mercedes-Maybach apvidnieka attēli (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 20.aprīlis 2018 10:05

Ķīnas Autohome publicējis īpaši dārgā un greznā Mercedes-Maybach apvidus auto attēlus, sniedzot pirmo priekšstatu par to, ko varam gaidīt Pekinas autoizstādē, kur notiks automobiļa pirmizrāde.

Agrāk publicētie salona tīzeri ļauj noprast, ka Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury būs četras sēdvietas, baltas ādas, dabīgā koka un alumīnija apdare ar zelta dekoriem, savukārt otrās sēdekļu rindas centrālajā konsolē izveidota niša ekskluzīvai tējas servīzei un tējkannai.

Apvidus auto dizains atgādina iepriekšējo Vision sērijas konceptu – elektriskās piedziņas Mercedes-Maybach 6 ar 750 Zs jaudīgu spēkstaciju. Arī šī automobiļa apdarei tika izmantots zelts.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury tiks prezentēts 25.aprīlī – Pekinas autoizstādē. Sagaidāms, ka koncepts sniegs priekštatu par to, kāds izskatīsies nākamās paaudzes GLS apvidus auto.

Par pirmo sērijveida apvidus auto, kas tika izlaists ar zīmola Mercedes-Maybach izkārtni, kļuva modelis G650 Landaulet – uz G-klases apvidnieka bāzes izgatavots automobilis ar salokāmu jumta sekciju aizmugures daļā. Pavisam tika izlaisti 99 eksemplāri, kas maksāja 630 000 eiro katrs.

Foto: Publicitātes attēls

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
nu ja 20.aprīlis 2018 11:54
5 0 Atbildēt

Vēl ir Krievija, bet čaju jau krievi laikam tik pasakās dzer

Bils 20.aprīlis 2018 11:56
3 0 Atbildēt

No purna atgādina kašalotu pirms planktona norīšanas!

(nevis līdzīgs tur kādam citam auto, kā te citiem patīk komentēt)

E.B. 20.aprīlis 2018 11:52
2 0 Atbildēt

Kārtējais maybach modelis kuru spiedīs uz āzijas tirgu.))

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Vorsprung durch Technik - jaunais Audi Q6 e-tron kļūs pieejams arī Latvijā (+ FOTO)

Audi Q6 e-tron ir pirmais sērijveida modelis, kas izstrādāts uz PPE (Premium Platform Electric) elektroauto platformas, un tas ir nākamais solis premium elektriskās mobilitātes attīstībā. Jaunais elektriskais SUV simbolizē Audi saukli Vorsprung durch Technik. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti