Toyota dīleru centrā izliek avārijā iznīcinātu Camry (+ FOTO) 14

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.maijs 2018 7:12

Visai neparasts eksponāts izlikts apskatei dīleru centrā Toyota of Surprise, ASV, Arizonas štatā. Tas ir avārijā praktiski iznīcināts Toyota Camry sedans, kas neraugoties uz smago korpusa deformāciju pilnībā saglabājis vadītāja dzīvību un veselību.

Savā Facebook vietnē dīleris ierakstījis, ka viņu vadītājs Ramons Suaress ar šo automobili devās uz lidostu, lai sagaidītu klientu. Pa ceļam viņš iekļuva avārijā – Camry no aizmugures ietriecās kravinieks, uztriecot sedanu citam kravas auto, kas brauca tajā pašā virzienā. Neraugoties uz spēcīgo triecienu, Camry salons palika neskarts, visas durvis varēja atvērt un vadītājs no tā izkāpa neskarts.

Toyota of Surprise vadītājs atzīst, ka ražotājs ieteicis sadragāto mašīnu aizvākt, bet viņš atteicies, jo vēlējies klientiem uzskatāmi parādīt, cik drošs pasažieriem ir Toyota ražotais automobilis. Vēlāk arī markas pārstāvji mainījuši domas un piedāvājuši sarīkot svētku pasākumu.

Jaunākā Toyota Camry paaudze izgatavota uz TNGA platformas ar pārstrādātām deformācijas zonām. Sedana virsbūvei izmantots izturīgs un īpaši izturīgs tērauds, bet izturība pret vērpi tam ir par 30% lielāka nekā iepriekšējās paaudzes modelim.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 16.maijs 2018 22:43
20 0 Atbildēt

Nu jā štrunts par cilvēku, ka tik auto taisāms.

usaexperc 16.maijs 2018 8:20
17 23 Atbildēt

Šo vajadzēja nolikt Detroitas centrā uz postamenta kā ASV autobūves industrijai nesasniedzamu drošības etalonu.

anonimikis 16.maijs 2018 9:50
16 1 Atbildēt

Veco aužu fani teiktu ka sūds. Bleķiem jābūt tādiem, lai pietiek pēc avārijas izmazgāt salonu, piešpaktelēt drusku un, pēc mantojuma apliecības saņemšanas, laist pārdošanā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti