Volvo atstāj jauno S60 bez dīzeļdzinējiem 28

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.maijs 2018 11:14

Volvo neiekļaus dīzeļdzinējus sedana S60 jaunās paaudzes modeļa motoru piedāvājumā, teikts zviedru kompānijas vakar izplatītajā paziņojumā.

Tādejādi jaunais S60, kas debitēs šogad, kļūs par pirmo markas pēdējo laiku modeli, kas paliek bez dīzeļdzinējiem. Savu lēmumu Volvo skaidro ar “ieiešanu jaunajā ērā”, kas sekos tradicionālo iekšdedzes dzinēju laikmetam”.

Iepriekš tika ziņots, ka no 2019.gada Volvo pārstās ražot tikai ar iekšdedzes dzinējiem aprīkotus auto modeļus, kas nozīmē, ka turpmāk itin visi markas modeļi tiks komplektēti ar elektromotoriem, kas iekļausies pilnībā “zaļu” vai videi draudzīgu hibrīdiekārtu sastāvā.

2020.gadā zviedri nāks klajā ar savu pirmo elektromobili, kas tiek gatavots uz krosovera XC40 bāzes.

Zināms, ka Volvo S60 tiks ražots ASV un konveijers tiks iedarbināts vēl līdz šī gada beigām.

Jaunā Volvo S60 "spiegu foto" no teknikensvärld.se

 
28 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Neceri 17.maijs 2018 13:31
20 1 Atbildēt

ir tāda pilsēta Madona, kur katrā desmitā mašīna ir Volvo dīzeļuniversāls

kasinsh79 17.maijs 2018 12:50
16 1 Atbildēt

Traki. No radinieku pieredzes, pēdējās desmitgades - pat piecpadsmitgades VOLVO modernie dīzeļi - perfekti.

y 17.maijs 2018 15:56
15 1 Atbildēt

Jā volvo dīzeļi bija izdevušies.

Starpcitu, simpātisks jaunais s60, nu vismaz uz foto.

Tajā pašā laikā jaunie benzīna motori jau ir kļuvuši krietni, krietni ekonomiskāki, bet vienalga dīzēlis bija jaudīgāks un tērēja kreitni mazāk, vismaz salīdzinot ar tādas pašas veiktspējas benzīnauto.

Vienīgu nesaprotu, kādēl vairāk auto netiek ražoti orģināli ar gāzes iekārtām, volvo bija, mercedes, ja nemaldos vel joprojām ir. Gāze tomēr ir videi viss draudzīgākais kurināmais.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti