Atkalredzēšanās pēc 14 gadiem - Toyota Camry atgriezīsies Eiropā 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.jūnijs 2018 13:52

Toyota modelis Camry atgriezīsies Eiropas tirgū no 2019.gada un būs pieejams tikai hibrīdmodifikācijā.

Japānas autobūves kompānija Toyota paziņojusi, ka pēc 14 gadu pārtraukuma sedans Camry atgriezīsies Eiropas tirgū. Šoreiz tas būs pieejams vienīgi hibrīdversijā, kuras sastāvā iekļauts 2,5 litru benzīna motors un elektromotors.    

Kā galvenie Camry konkurenti Eiropas tirgū tiek minēti Ford Mondeo Hybrid un Volkswagen Passat GTE. Cenu Toyota vēl nenosauc, taču norāda, ka tirdzniecība sāksies jau nākamā gada pirmajā ceturksnī.

Jaunās paaudzes Toyota Camry startēja šī  gada aprīlī. Automobiļa pamatā ir TNGA platforma, ko pēc 2020.gada izmantos vairāk nekā puse japāņu ražotāja modeļu. Sedans ir 4885 mm garš, 1840 mm plats un 1455 mm augsts.

Eiropas tirgum Camry piegādās no Japānas. Camry ražo arī Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā, taču tur izgatavo tikai versijas ar benzīna motoriem.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 23.jūnijs 2018 15:04
2 3 Atbildēt

viencexperc 23.jūnijs 2018 15:05
1 2 Atbildēt

vecais modelis dažiem nepatika.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 5

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 54

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti