Ķīnā izgatavots pikaps, kas ievietojas Chevrolet Silverado kravas kastē (+ FOTO) 10

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 6.jūlijs 2018 7:03

ASV autobūves kompānija General Motors sadarbībā ar Ķīnas SAIC un Wuling izgatavojusi pikapu Rong Guang, kas pārsteidz ar saviem kompaktajiem izmēriem.

Visu autoražotāju sadarbībā radītais pikaps savā vismazākajā versijā ir tikai 2450 mm garš, kas ļautu to ievietot Chevrolet Silverado HD 2483 mm garajā kravas kastē.  

Wuling Rong Guang tiek aprīkots ar 1,5 vai 1,8 litru motoriem. Jaudīgākais no tiem attīsta 127 Zs un 170 Nm. Salīdzinājumam pieminēsim, ka Chevrolet Silverado HD jau bāzes versijā tiek uzstādīts 6,0 litru V8 agregāts, kas attīsta 365 Zs un 515 Nm.

Wuling Rong Guang cena Ķīnā ir 45 800 juaņu (6000 eiro), bet Silverado 1500 ASV maksā vismaz 28 300 dolāru (24 300 eiro).

 

 
Visi komentāri
 
msh 6.jūlijs 2018 9:04
2 0 Atbildēt

Ja kaut kam ir jāpārsteidz, tad silverado kastes izmēriem. Pilna japāna ar K mašīnām, kuras visdrīzāk arī mierīgi ielīstu tā kevroleta gazika kravas kastē...

usaexperc 6.jūlijs 2018 12:58
15 28 Atbildēt

Es nemaz nebrīnītos, ja tam ķīnietim kravnesība (reālā) būtu lielāka kā Silverado, kā tas ir, piemēram, Gazelei. Tie amīšu pickup track ir vienīgi pontošanai. Neviens vidējais amerikānis nespēj bez palīgierīcēm pat cementa maisu iecelt kravas kastē.

viencexperc 6.jūlijs 2018 15:26
30 6 Atbildēt

Atkal no skaudības kod lūpā???

Jā, ļoti dīvaini sanāk, ka ASV NAV vienas no lielākajiem naftas eksportētājiem, nav tik daudz gāzes kā Krievijai, bet degvielas cenas lētas... arī naudas vairāk. Nevajag braukt ar lētiem renaultiem ( ladām) , un 70.-to gadu automobīļiem, bet var arī papontot.

Katru gadu ASV tiek notirgoti 1.5 miljoni LIELO pikapu ( F sērija, Silverado un RAM). Cik tas ir - pusotrs miljons? Krievijā 2017 gadā pārdeva aptuveni tik pat daudz. Ieskaitot motociklus un komercauto. Tas ir PA VISU KRIEVIJU, VISUS auto. Bet ASV tik pat tikai trīs marku lielos pikapus.

Palaidniex 6.jūlijs 2018 16:14
0 0 Atbildēt

Skaidrs, lampaceltu Latvijas ekonomika, katram otrajam iedzīvotājam ir jānopērk kàds no lielajiem pikapiem...

usaexperc 6.jūlijs 2018 19:35
12 2 Atbildēt

Nu bet pilnīgi loģiski. Ja vienā gazelē var iekrāmēt divas, trīs reizes vairāk kā silverado, tad arī pērk viņas 2-3 reizes retāk.

p.s. ble kur tik stulbs statistiķis var rasties, droši vien dodžā taisīts... sauc vēl sevi par vienīgo ekspertu.

usaexperc 6.jūlijs 2018 19:38
11 4 Atbildēt

Neaizmirsti, ka Trumpītis dotē gan degvielas ražotājus, gan auto ražotājus. Brīvajā tirgū Voloģa un žigulis viņus izpimpotu jau brokastīs.

viencexperc 7.jūlijs 2018 20:35
4 2 Atbildēt

Tev kā īstam vatņikam, visu trampītis dotē. Krievijā pensijas pensionāriem tramps samazina, un ceļus urbj...

Nē, neko nedotē. Vienkārši neslauc iedzīvotājus ar augstām akcīzes cenām un nodokļiem uz degvielu.

Iesaku nedaudz padomāt, ja naftas cenas vienādas, degvielas rūpnīcas pelna vienādi, tad kā tas nākas, ka Venecuēlā degviela maksā 1 centu par litru, Kuveitā 35, ASV 83 centi, Austrālijā 1.1, bet - Norvēģijā - 2.07 dolāri, Lielbritānijā 1.7,

Visas šīs ir naftas eksportētājas... T

Vienkārši kaut kur mīl kāst naudu, lai varētu "rūpēties" par ekoloģiju...

core 7.jūlijs 2018 22:45
2 0 Atbildēt

Tam chevroletam tajā video bremzes iespārda

bumeris 6.jūlijs 2018 15:32
26 11 Atbildēt

Man arī nepatīk tie Silverado _ šmilverado!

Un vēl vairāk man nepatīk tie ķīniešu sūdi.

Mans bijušais reiz nopirka geely. es gribēju viņam atriebties, un izkost viņu ar savu 320 D. Gīlijs rāva uz priekšu, bet jutu, ka drīz viņu panākšu, kā nekā, tuvojās apdzīvota vieta, zīme - 50, es taču zinu, ka tūlīt gīlijs bremzēs. Bet, bļaha muha! Mans Būmeris salūza! Kopš tās reizes es vienmēr, aģitēju - ka ķīniešu auto sūds. Lai neviens to nepērk.

Bet kāpēc silverādo sūds? s nezinu. Es nevienu neesmu redzējis, bet es zinu, ka sūds. Manas vecmāmiņas drauga brāļa mazdēls tā teica.

x 6.jūlijs 2018 16:04
6 0 Atbildēt

Takā neviens nezinātu, ka tu esi kompleksiem nomāktais un psihiski nelīdzsvarotaais "viencexperc"

Kur tādi urodi rodas?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti