Volkswagen pastāsta par jauno T-Cross (+ FOTO) 14

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.jūlijs 2018 6:00

Volkswagen publicējis braucoša prototipa attēlus un jaunu informāciju par savu jaunāko krosoveru T-Cross, kas kļūs par vācu kompānijas piekto modeli Eiropas tirgū šajā automobiļu segmentā.

Volkswagen atklājis, ka T-Cross būs pieejams piecās aprīkojuma versijās, iegūs pārbīdāmu aizmugures sēdekli un dīleru salonos ieradīsies jau šoruden.

Motoru klāstu veidos trīscilindru agregāti ar 1,0 (95; 115 Zs) un 1,5 litru (150 Zs) benzīna, kā arī 1,6 litru (95 Zs) dīzeļa dzinējiem, bet transmisiju sarakstā ir piecu un sešu pakāpju mehāniskā, kā arī robotizētā divsajūgu pārnesumkārba.

T-Cross aprīkojumā būs 18 collu riteņu disk, ciparu mērinstrumentu panelis, multimediju sistēma ar 8 collu ekrānu, bezvadu uzlāde viedtālrunim, četras USB pieslēgvietas un Beats 300 vatu audio sistēma.

Krosovers apveltīts ar 455 litru kravas telpu, ko palielina līdz 1281 litriem, ja nolaiž aizmugures sēdekļu atzveltnes. Aizmugures sēdeklis ir pārbīdāms par 15 cm, ja nepieciešams vēl vairāk vietas bagāžai. Jau sērijveida komplektā būs Front Assist sistēma ar ārkārtas bremzēšanas funkciju un gājēju atpazīšanu, bet par piemaksu varēs iegūt adaptīvo kruīzkontroli, aklās zonas uzraugu un parkošanās palīgu.

Par VW mazākā krosovera konkurentiem tiek uzskatīti tādi modeļi, kā Nissan Juke, Citroen C4 Aircross un Peugeot 2008.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 12.jūlijs 2018 14:15
7 0 Atbildēt

tas tapec ,ka mazauto ierobezota vieta un var piemeeriit tapat kaa uzvalku peec izmeriem, par neizlemigiem vispar sabrauci auzaas, un pretrunaa ar sevi, jo pec Tevis teiktaa ka cilveeki izvertejot vairakus auto nopeerk vw, tad jau tomeer viniem vinsh nav skitis tads suuds kaa te raksti, un man liekas diezgan mulkiigi apgalvot ,ja cilveeks var atlauties iegadaties jaunu auto tad vinsh ir neizlemiigs

x 12.jūlijs 2018 14:29
7 0 Atbildēt

Nu, kā tas taču mūsdienās daudziem šķiet normāli, ja pats nevari autļauties tad kaut, kas ir jāpasaka, savādāk taču neviens nesapratīs kādēl pats brauc ar vecu auto.

NIssan Juku taču pērk, tas tiešām izskatās pēc varde(gaumes jautājums), šis ir vnk mazs polo.

VWfans 12.jūlijs 2018 8:12
6 2 Atbildēt

Ticu, ka būs baudāms...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti