Amerikāņi uzbūvē civilā Tank militāro versiju (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.jūlijs 2018 14:20

Kalifornijas kompānija Rezvani Motors iepazīstinājusi ar sava apvidus auto Tank militāro modifikāciju Military Edition.

No koplietošanas ceļu varianta Military Edition atšķiras ar bruņām klātu korpusu, papildu aizsardzību un konstrukciju, kas ļauj iebūvēt 717 Zs Hellcat motoru.

Apvidus auto pasažierus sargā bruņu kapsula un stikli, kas atbilst visaugstākajam – septītajam aizsardzības līmenim, kas iztur šāvienus no triecienšautenes. Akumulatora un degvielas tvertnes aizsardzībai izmantots kevlara vairogs, bet mašīnas apakšai – tik biezas metāla plāksnes, kas iztur mīnas sprādzienu.

Tank Military Edition komplektācijā ietilpst radiatora aizsardzība, riepas, kas nebaidās no pārduršanas, nakts redzamības iekārta, stroboskops, sirēna, gāzmaskas, izbīdāmi durvju rokturi, dūmu aizsega sistēma, komplekti pirmās palīdzības sniegšanai un aizsardzībai no aukstuma.

Papildu aprīkojuma sarakstā ir vairāki regulējamās piekares varianti, interjera apdares un krāsu gammas versijas.

Rezvani Tank Military Edition sākumcena ir 295 000 dolāru.

Rezvani Tank koplietošanas ceļiem paredzētais modelis debitēja 2017.gada oktobrī, kā papildinājums kompānijas pirmajam modelim – varenauto Beast Alpha, kas bija aprīkots ar Honda 2,4 litru 500 Zs motoru.

Rezvani Tank civilā versija

 
Visi komentāri
 
msh 12.jūlijs 2018 14:55
2 1 Atbildēt

Nevajag jaukt "military edition" ar militāro versiju. Ja šī būtu militārā versija, tad tur būtu nevis elles kaķa sešdesmito gadu OHV motors ar mūsdienu kompresoriem, bet gan deviņdesmito gadu dīzelis.

usaexperc 12.jūlijs 2018 18:07
1 7 Atbildēt

OHV joprojām lieto tādēļ, ja nu pēķšņi atlidos Voloģa ar savu degvielu, lai nav jāiet kājām...

viencexperc 12.jūlijs 2018 15:12
5 1 Atbildēt

Nosaukumā pierakstīts - "militārā versija", kas liek noprast, ka auto izmantos militāriem mērķiem. Bet, izrādās, ka tā ir rotaļlieta biezajiem, mafijoznņikiem, vai arī transporta līdzeklis, kuru var izmantot kaut kādi cilvēki, kuri baidās par savu dzīvību. Piemēram, kāda sieva, kura iztiesāja vīram pusi naudas pēc šķiršanās, vai kaut kāds melno darbu darītājs, kā, piemēram, Bunkus.

Ok 12.jūlijs 2018 17:34
1 0 Atbildēt

Te no tiesas dzinejs nav noradits, bet gan jau ka tiesam mantina bagātiem un bailigiem

usaexperc 12.jūlijs 2018 18:06
0 26 Atbildēt

Trumpītis pieprasa palielināt militāro budžetu, tagad izlaiž šitādu dranduļetu bailīgajiem. Izskatās, ka tajā galā kāds/-i ir pamatīgi pārmīzis/-uši.

Varbūt ir laiks mest kažoku otrādi... varbūt ienaidnieks nav "tur", bet "mūsu" vidū...

viencexperc 12.jūlijs 2018 21:45
32 1 Atbildēt

Trumpis neko neizlaiž. Viņš ir prezidents nevis izlaidējs. Un miljardus nopelnīja ar nekustamo īpašumu būvēšanu - tirdzniecību. Automašīnas viņš neražo. Arī Obama netaisīja Krievijā šķības sliedes. Viss tev ir ielikts galvā.

usaexperc 13.jūlijs 2018 9:07
0 13 Atbildēt

Trumpītis sevi ir pataisījis par konkrētu klaunu. Drīzāk Voloģa ir viņu ielicis par klaunu visai tautai. Mētājās ar visādiem izteicieniem un draudiem bez reāla seguma.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti