Hyundai atklāj jauno i30 N līniju, kas Latvijā kļūs pieejama jau šogad 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Hyundai | 19.jūlijs 2018 16:16

Pēc pirmās saražotās automašīnas ar augstas veiktspējas nozīmīti N – i30 N veiksmīgas ieviešanas Hyundai Motor paplašina savu modeļu portfeli, ieviešot N līnijas apdari Eiropā.

i30 N līnija ir pirmais Hyundai modelis ar jauno apdari, kas ietver no i30 N zināmos eksterjera un interjera dizaina elementus, lai uzlabotu i30 vizuālo pievilcību. Arī mehāniskā uzbūve, ieskaitot piekari, bremzes un dzinēja reakciju, ir uzlabota, lai piedotu parastajam piecdurvju i30 papildu asumiņu.

i30 N līnijai paredzētie dizaina uzlabojumi ir līdzīgi daudziem veiksmīgajā i30 N ieviestajiem elementiem. Šo uzlabojumu vidū ir priekšējie un aizmugurējie bamperi, kas N līnijai ekskluzīvi akcentēti ar sudraba krāsas līniju. 18 collu vieglmetāla diski piecdurvju i30 ir uzstādīti pirmoreiz, radot dinamiskāku estētiku. Aizmugurē esošais jaunais, divdaļīgais izpūtējs ir vēl viens dizainisks mājiens, kas izceļ i30 N līniju tās brāļu un māsu vidū. Jaunā nozīmīte uz priekšējiem spārniem norāda uz N līnijas modeli.

Labākam sānu atbalstam klienti var izvēlēties N zīmola zamšādas sporta sēdekļus. Perforētā sporta stūre ar ādas apdari, metāla pedāļi un N pārnesumu pārslēgšanas svira rada vadītājam īpaši patīkamas izjūtas braukšanas laikā. Parastā piecdurvju i30 plašais un praktiskais interjers joprojām piedāvā komfortablu telpu visiem i30 N līnijā esošajiem.

Sportiskākai braukšanas dinamikai jaunajai i30 N līnijai ir uzlabota piekare un dzinēja reakcija. Lai atbilstu uzlabotajam braukšanas sniegumam, modelim ir uzliktas PS4 Michelin Performance riepas. Jaunās 16 collu priekšējās bremzes vēl vairāk uzlabo braukšanas dinamiku salīdzinājumā ar standarta piecdurvju i30 uzstādītajiem 15 collu bremžu diskiem. i30 N līnijas pircēji var izvēlēties starp 1,4 litru T-GDI benzīna dzinēju ar 130 PS un 1,6 litru CRDi dīzeļa dzinēju ar 100 PS.

Hyundai Motor Europe viceprezidents mārketinga un produktu jautājumos Andreass Kristofs Hofmans (Andreas-Christoph Hofmann) saka: „Mūsu i30 N ir bijuši milzīgi panākumi kopš tā ieviešanas, demonstrējot mūsu spējas augstas veiktspējas tehnoloģiju jomā un padarot mūsu zīmolu emocionālāku, īpaši akcentējot braukšanas prieku. Tagad ar jauno i30 N līniju mēs padarām šo sajūtu pieejamu plašākai publikai. Mēs ticam, ka visaptveroša dizaina un inženiertehnisko uzlabojumu pakete turpinās piesaistīt Hyundai zīmolam Eiropā vairāk jaunu klientu.”

Ass kā čili mērce

Lai atzīmētu N līnijas jauno apdari, Hyundai ir radījis videoklipu, kurā izcelta jaunās automašīnas dizaina un tehnoloģiju pakete. Klips, kurā piedalās Hyundai Motorsport testu vadītājs un milzīgus panākumus guvušais autosportists, motosporta leģenda Gabriēle Tarkīni ar humoru rada pirmo priekšstatu par i30N līniju: : https://youtu.be/pqe6ebvhKPE.

Klipā Tarkīni viegli vada i30 N līnijas auto, prasmīgi iedarbinot konstrukciju, kas saistīta ar asas čili mērces pudeli. Precīzi braucot, Tarkīni novieto savu i30 N līnijas auto tieši pareizajā vieta, lai noķertu čili mērces pilienus uz sava burgera, pievienojot asumu ēdienam tieši tādā pašā veidā kā N līnijas apdare piedod garšu parastajam i30.

Jaunā i30 N līnija Latvijā būs pieejama jau šogad.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pecis 20.jūlijs 2018 8:58
6 2 Atbildēt

Cik var teikt, nelieciet ziņas par kaut, kādiem korejiešu mēsliem. Nu kam interesē šī miskaste?

Pecis 20.jūlijs 2018 16:58
3 1 Atbildēt

Kādēļ tikai VAG?

Vienkārši šie ķīnas pakaļdarinājumi, taču smird jau pa gabalu, tā lēta plastmasa saulē uzkarstot vienkārši nogalina.

Cenas atšķirība taču arī nav nekāda lielā vairs.

eidis 20.jūlijs 2018 13:14
1 2 Atbildēt

Nu ja - te jau tikai VAG var reklamēt ar "nebijušu atklājumu radiatora restes dizainā, kas būtiski audzē auto dinamiku un veiktspēju"

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti