Internetā nonāk BMW 8.sērijas kabrioleta attēli (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 21.jūlijs 2018 14:02

Globālajā tīmeklī publicēti BMW 8.sērijas kabrioleta attēli, kas uzņemti jaunā modeļa fotosesijas laikā Skotijā.

Tas, ka BMW 8.sērijai būs vaļējā versija, bija zināms arī agrāk, tomēr diezin vai ražotājs vēlējās tā attēlus atklāt tik agri – galu galā Cabrio modifikācijas tirdzniecības starts ir plānots tikai nākamā gada vasarā.

Eksperti ir pārliecināti, ka Skotijā nobildēta versija M850i xDrive – pilnpiedziņas modelis ar 4,4 litru 530 Zs biturbo astoņcilindru dzinēju, kas sajūgts ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Zināms, ka ar šādu agregātu aprīkota 8.sērijas kupeja 100 km/h sasniedz 3,7 sekundēs, bet aptuveni 100-125 kg smagākais kabriolets to spēs aptuveni četrās sekundēs. Kabrioleta motoru klāstā būs arī dīzelis - sešcilindru agregāts ar 320 Zs, kas 100 km/h ļaus sasniegt 4,9 sekundēs.

Kupejas modelis Vācijas dīleru centros gaidāms jau šoruden, kabriolets nākamvasar, bet četrdurvju Gran Coupe ieradīsies vēlāk.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WONDERWHY 22.jūlijs 2018 10:27
3 1 Atbildēt

Ja ražotājs nevēlētos rādīt šo krabi, tad nebūtu tik publiski braukājuši apkārt.

GTD2 24.jūlijs 2018 9:20
3 1 Atbildēt

bmw nav un nebuus lēts auto, un kas var atļauties bmw tam noteikti nav prioritaate auto letumaa, joletaak par 35 tukst tocna vinu nedabuus, bet normals maksaa ap 100 tukst, pie mums gan nav daudzi ,kas var atļauties bmw, un tie kas var nestaigaa treninterpos, nu protams iznemuimi ir visur.

viencexperc 22.jūlijs 2018 23:12
2 4 Atbildēt

Bet pasaules BMW fani ar daudz lielāku nepacietību gaida parādamies jauno BMW 0.5 sēriju. Tā būšot vēl lētāka un vēl mazāka. Bet šī 8 sērijas kabrioleta bildes lai karājas pie sienas, plakāta veidā, vai skapī, blakus treniņtērpam.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 

VUGD saņem pirmās no kopumā 58 Scania ugunsdzēsības autocisternām (+ FOTO) 5

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGS) saņēmis pirmos 11 no 58 specializētajiem transportlīdzekļiem – ugunsdzēsības autocisternas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti