Suzuki Vitara modernizēts, tagad tikai turbo motori (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 1.augusts 2018 8:50

Japānas autobūves kompānija Suzuki prezentējusi modernizēto krosoveru Vitara, kas turpmāk būs pieejams tikai ar turbo dzinējiem.

Ražotājs veicis arī nelielas vizuālas izmaiņas, uzlabojis materiālus un paplašinājis papildaprīkojuma klāstu.

Atjauninātais modelis atšķiras ar radiatora režģi, kuram horizontālo spraišļu vietā tagad ir vertikālas restītes, jauniem bamperiem, diožu lukturiem un aizmugures optiku. Salonā ir jauns mērinstrumentu panelis ar spidometru un tahometru, kā arī krāsains borta datora displejs.

Turpmāk Vitara būs pieejams tika ar turbo dzinējiem. Bāzes agregāta vietu ieņems trīscilindru motors ar 117 Zs jaudu un 170 Nm griezes momentu. Vēl ražotājs piedāvā 1.4 Boosterjet ar 140 Zs jaudu un 220 Nm griezes momentu. Abus motorus var kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko vai automātisko pārnesumkārbu un tie piejami gan Vitara priekšpiedziņas, gan pilnpiedziņas versijai.

Krosovera rūpnīcas komplektā iekļauta palīgsistēma, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas, ceļazīmju atpazīšana, aklās zonas uzraugs, sistēmas, kas brīdinās par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo un brīdinās par šķēršļiem, kad automašīna izbrauc no stāvvietas atpakaļgaitā.

Suzuki Vitara nopērkams 191 pasaules valstī, līdz šim realizēti 3,7 miljoni šī modeļa eksemplāru.  

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
VWfans 1.augusts 2018 12:38
4 0 Atbildēt

Skumji, ka nebūtībā aiziet stabila vērtība - 1,6 litru, vienkāršs un uzticams benzīna dzinējs bez nevajadzīgās turbīnas.

viencexperc 1.augusts 2018 14:06
2 0 Atbildēt

Pietrūkst komunistu gaidītais - divcilindru, divtaktu turbo motors.

Ja uz katra cilindra uzlikt pa turbīnai, skries uz nebēdu.

msh 1.augusts 2018 18:57
1 2 Atbildēt

Urā, beidzot suzuki ir saviem nemotoriem uzlicis turbīnas - agrāk traukos grupā "auto tuninga pasaule" paretam kāds dīvainis, kas ticis pie kaut kā līdzīga, prasīja "vai es varu savam motoram uzlikt turbīnu?", pēc 10 gadiem vairs šāds jautājums nebūs saistošs...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti