Krievijā ražotās detaļas Ford Eiropas rūpnīcai 4

 

Foto: iAuto.lv/Ilustratīvs attēls

iAuto | 13.novembris 2018 14:40

Ford palielinājis komponentu skaitu, ko tam piegādā Krievijas pilsētā Vsevolžkā izvietotā Sollers ražotne. Ford Focus komplektēšanai paredzētajam sortimentam pievienots 21 izstrādājums, sasniedzot 120 000 detaļu gadā.

Ford izplatītajā relīzē teikts, ka Krievijā ražotās detaļas paredzētas Ford Focus automobiļiem, ko kompānija realizē Eiropas tirgū. Krievijas partneris piegādā plastikāta detaļas priekšējam un aizmugures bamperim, griestu apšuvumu, priekšējos spārnus, durvju un salona sānu iekšējos paneļus. Eksportam paredzētās detaļas Ford Sollers ražotnē tiek sametinātas, bamperi – daļēji samontēti.

Krievijas uzņēmums patlaban ražo gandrīz 100 dažādu detaļu Ford kompānijai. Jaunākais pasūtījums saņemts no Krajovas rūpnīcas Rumānijā, kas no oktobra sāk izmantot Sollers ražotās virsbūves detaļas, interjera elementus, stiklus un blīvgumijas krosovera Ford EcoSport jaunās paaudzes modeļa komplektēšanai.

Agrāk tika ziņots, ka sadarbība ar Sollers tiks paplašināta un tuvāko trīs gadu laikā piegādāto auto komponenšu daudzums no Krievijas trīskāršosies.  

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 13.novembris 2018 14:55
4 4 Atbildēt

Priekš eiropiešiem normāli. Viņiem patīk, kad ražo Krievijā, Serbijā, Ķīnā, Slovēnijā vai citās trešajās valstīs.

Galvenais, lai vietējie morīši nemokās grūtos darbos. Viņiem taču grūti strādāt. Bet vietējie arī, ja strādās rūpnīcās, viņi nevarēs finansēt morīšiem labus dzīves apstākļus. Tāpēc rūpnīcas nākas būvēt kaut kur citur.

Juris 14.novembris 2018 15:42
3 0 Atbildēt

Interesanti gan.

Pret Krieviju ir taču ieviestas sankcijas, bet pret Fords nekādu ieroežojumu nav. Kur taisnība?

msh 13.novembris 2018 20:44
3 2 Atbildēt

Protams ka normāli - atceries par kādu ražotāju te iet runa - lēto amerikāni - lai tačkas ražotu amerikāņu lētuma standartiem atbilstošas, detaļas jāražo krievijā. Fofāgens arī skaita kapeikas, bet šaubos ka tālāk par višegradas valstīm šis ir aizgājis - tas ka krievijā saliek vietējajam tirgum domātas tačkas, īsti neskaitās.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti