499 vienībās - briti apvieno retro Mustang ar elektromotoru (+ VIDEO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.novembris 2018 11:11

Britu kompānija Charge Automotive izlaidīs 499 elektriskos Mustang, apvienojot klasisko retro virsbūvi ar 408 Zs jaudīgu elektromotoru.

Šāda automobiļa pamatā būs licencēta fastbeka vai kabrioleta virsbūve, bet elektromotorus piegādās kompānija Arrival, kas ražo elektriskos furgonus kurjerdienesta United Parcel Service (UPS) vajadzībām. Arrival elektromotors attīsta 300 kW (408 Zs) jaudu un 1200 Nm griezes momentu, kas elektrisko Mustang līdz simtam varēs paātrināt 3,09 sekundēs. Par strāvas avotu kalpos 64 kilovatstundu akumulators, kas var nodrošināt gaitas rezervi aptuveni 200 kilometriem.

Charge Automotive publicētajā video redzams, ka elektriskais muskuļauto saņems piekari ar regulējamu klīrensu, trīs elektronikas režīmus, pieslēdzamu pilnpiedziņu un Tesla elektromobiļiem līdzīgu ekrānu viduskonsolē.

Lai pasūtītu elektrisko Mustang, klientam jāveic priekšapmaksa 5000 mārciņu (5700 eiro) apmērā. Pilna automašīnas cena ir 200 000 mārciņu (230 000 eiro), bet piegādes klientiem sāksies nākamā gada septembrī.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
msh 15.novembris 2018 18:47
5 2 Atbildēt

Vai tad tā mašīna ir tik sūdīga, ka to vajadzētu sapist?

Vecu mašīnu elektrizācija ir to sapišana, nekas vairāk, nekas mazāk. Visas tās elektrofigņas kaut ko sver - un brīdī kad šitādā mustangā tos sakrāmē, rezultātā sanāk mašīna, kur no vecās ir palicis tikai izskats, ārējais un iekšējais, bet savādāk pavisam cita mašīna, kas pavisam savādāk uzvedas. Lai jau tās elektrofigņas liek iekš jaunām mašīnām, ja tur būtu normāls motors, tas tāpat būtu trīscilindru turbo knapsieriņš, bet vecos muskuļos vajag atstāt sulīgi skanošus V8.

Labi, es pieņemu ka te netiek sapistas 60 gadus vecas mašīnas - jeņķiem tāpat kā krieviem patīk ražot vecas mašīnas; gan jau te reprodukcijas virsbūves izmanto.

viencexperc 15.novembris 2018 11:53
2 2 Atbildēt

Ja kāds vēl tā pārbūvētu Cadillac coupe de ville 1959 gada:

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti