Toyota Prius aprīko ar sešstobru aviācijas ložmetēju (+ VIDEO) 6

 
iAuto | 21.novembris 2018 6:51

ASV radīta visai neparasta tehniska kombinācija, kurā apvienots Toyota Prius hibrīdautomobilis un sešstobru ložmetējs M61 Vulcan no aviācijas iznīcinātāja F16.

Šāda ideja ienākusi prātā amerikāņu kara veterāniem piederošās kafijas ražošanas kompānijas Black Rifle Coffee Company (BRCC) darbiniekiem, kas pie projekta strādāja jau no vasaras. Ziedojot pārbūvei vairāk nekā 160 stundas tas arī pabeigts un tagad miermīlīgais un videi draudzīgais hibrīdautomobilis var lepoties ar efektīvu 20 mm sešstobru ātršāvēju, kas minūtē spēj raidīt 6600 šāvienus.  

Lai realizētu savu ieceri, nācās pilnībā pārveidot Prius salonu un izveidot stiprinājumu uz mašīnas jumta, kas esot izdevies tik veiksmīgs, ka metāliskā konstrukcija varot noderēt ikviena smagā ieroča fiksēšanai.

Ja reiz projekts pabeigts, jādomā, ka būs arī tādi, kas vēlēsies šo ieroci izmēģināt, taču lēts gan tāds prieks nebūs - zinot, ka viena M61 Vulcan patrona maksā 27 dolārus, aprēķināts, ka vienas minūtes laikā “Vulkāns” “pārvērš pelnos” 180 000 dolāru.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 21.novembris 2018 8:41
3 10 Atbildēt

Puisis domā, ka tas paglābs no piesmiešanas.

Nē. Zaļais idiņš paliek zaļais idiņš.

Savairojusies visādi zilie, zaļie, melnie, sarkanie... vieni krāsainie

viencexperc 21.novembris 2018 8:41
3 8 Atbildēt

s 21.novembris 2018 10:30
9 3 Atbildēt

Nu ir zalie idini un pāku rednek idini.

Piemēram Tu esi rednek idins AKA pākis, kurš domā, ka braukt ar sapistu dūmojošu dīzeli ir kruti.

Ak šie mazvērtības kompleksu nomāktie cilvēki...

viencexperc 21.novembris 2018 19:35
0 6 Atbildēt

Nē. Ar dīzeli nav braukt kruti, bet visa tā ekoloģija ir idiņu zombēšana un naudas kāsšana no tiem.

Nebija jau grūti visu to ekoloģiju pagriezt savādāk - it kā naftas kompānijas ceļ cenas, nafta pieder trešajām, atpalikušajām valstīm, kuras naftas dolārus tērē kariem, utt.. Tad tas būtu labi. Bet tā nevar pateikt, jo tas aizvainos pērtiķus, kas tajās valstīs dzīvo un bēg no turienes un tad cenšas pērtiķu voljeru uzbūvēt normālās valstīs.

Bet tā, kā tas tiek pagriezts, kā tagad, - ka cilvēks Visuvarenais maina pasauli, ir tas pats, kas apgalvot, ka Zeme stāv pasaules centrā, cilvēks ir tās pavēlnieks. Uzskata visus par idiotiem. Es saprotu, ka gandrīz visi arī ir idioti.

...

nu neviens pērkot dārgu hibrīda auto, kurš nekad neatpelnīsies, nesaka, ka ir pret naftas karteļiem. Visi saka, ka ir zaļie idiņi.

Par to ir mans komentārs.

s 21.novembris 2018 22:08
5 0 Atbildēt

Nu es taču jau teicu.

Ir zaļie idiņi un pāķi redneki ar nopistiem dīzeļiem - arī idiņi.

eidis 21.novembris 2018 10:25
5 8 Atbildēt

Tikai viens jautājums WHY?

Ā un otrs - kāpēc tas jāpublicē? Tad jau katrs Purčika gopņiks, kas savu neejošo behu "uzlādējis" ar zilām lampiņām, arī ir publikācijas vērts

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti