Ford prezentējis Focus visādceļu universālu Active (+ VIDEO) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.novembris 2018 12:42

Ford iepazīstinājis ar Focus universāla visādceļu modifikāciju Active, kas iegūs nedaudz augstāku klīrensu un būs piemērots sarežģītākiem ekspluatācijas apstākļiem.

Ford Active var atpazīt pēc plastikāta riteņu arku, sliekšņu un bamperu uzlikām, kā arī nedaudz augstākas stājas. Ražotājs norādījis, ka universālam klīrenss priekšā paaugstināts par 30 mm (līdz 164 mm), aizmugurē par 34 mm (līdz 168 mm), savukārt hečbeka modelim tas pieaudzis attiecīgi līdz 165 un 169 mm. Abiem modeļi ieguvuši modernizētas piekares, īpašu vilkmes kontroles sistēmas programmu, bagātīgāku aprīkojuma un elektronisko palīgu klāstu.  

Drive Mode braukšanas režīmu izvēli ar jau zināmajiem Normal, Eco, Sport režīmiem papildina divas jaunas programmas – Slippery, kas atvieglo braukšanu pa mazākas saķeres ceļiem (piemēram, sniegs, dubļi, ledus) un Trail, kas nodrošina vairāk vilkmes riteņiem, vienlaicīgi samazinot pretbuksēšanas sistēmas ietekmi.

Ford Focus Active motoru piedāvājumā ir EcoBoost un EcoBlue benzīna un dīzeļa dzinēji. Pirmos pārstāv trīscilindru agregāti ar 1,0 litru tilpumu (85, 100, 125 Zs), kā arī 1,5 litru motors ar 150 un 182 Zs, savukārt dīzeļu klāstu veido 1,5 un 2,0 litru motori ar 95, 125 un 150 Zs. Dzinējus var kombinēt ar sešpakāpju mehānisko vai jauno astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu

Active versiju aprīkojumā ietilpst SYNC3 multimediju iekārta ar Apple CarPlay, WiFi un balss vadības funkciju, B&O audio sistēma, bezvadu viedtālruņa uzlādes funkcija, bet elektronisko palīgu arsenālā ir adaptīvās priekšējās gaismas, kas pielāgojas situācijai mainot staru kūļa intensitāti, aktīvā kruīzkontrole ar automātiskās bremzēšanas funkciju, ceļazīmju atpazīšana, bagāžnieka bezkontakta atvēršana.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 22.novembris 2018 19:35
6 2 Atbildēt

Mazdavolvo Cx-360-xC. Izražots pēc Ladarenogvno licenzes (c). Supersvaigsuudkrāsa ,savukārt,ir iegūta, jaunākajā 2019g kibertomogrāfijas tehnoloģijā pievienojot nanopiedevas Nisān un Kundaj noliktavās pa grīdu saslaucītajām apslēpti neizmantotajām rezervēm.

s 22.novembris 2018 20:22
6 2 Atbildēt

Izskatās pēc opel/hjundai/škodas + ielikuši aizgājušā dizaina planšeti no bmw (ši ir vēl neglītāka).

Kopumā kārtējais sūds, kuru cenšās iesmērēt par dārgāku cenu. Starpcitu, kā tur ar aprīkojumu? Tikai displejs pielikts lielāks un plastmasas arka uzmontētas? Kā ar 2.0 dīzeļdzinēju? Diez būs tāds pats brāķis, kā iepriekšējie.

felix65 22.novembris 2018 18:08
5 1 Atbildēt

Nav vairs individualitātes markām. Izskatās pēc hjundaja, mazdas un vēl h....j zin kā vienlaicīgi. Samīcītie sāni pat aizved domas uz Vestu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 12

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti