Volkswagen parāda jaunā Golf pirmo attēlu 7

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 7.decembris 2018 6:54

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen publicējusi pirmo jaunās paaudzes Golf skiču attēlu un dalījusies informācijā par savu kompaktklases līderi, kas pircēju vērtējumam tiks nodots jau nākamā gada vasarā.

Astotās paaudzes Golf pieaugs izmēros, tiks veidots krosoveru flagmanim Touareg līdzīgā stilā un iegūs hibrīdmodifikāciju. Jaunais Golf saglabās priekšteča platformu, taču telpas pasažieriem un bagāžai būs vairāk. Ražotājs atklāj, ka mašīnas interjers būs tik revolucionārs, ka “vienīgais analogais elements tajā būs stūre”. Automobilis būs pastāvīgi savienots ar globālo tīmekli, bet ciparu mērinstrumentu panelis un drošības sistēmu komplekss atbildīs klases etalonam.

Šā gada janvārī, tikšanās laikā, ko Volkswagen sarīkoja 120 nozīmīgākajiem markas partneriem, kompānija paziņoja, ka modeļa izstrādei iztērēs 1,8 miljardus eiro.

Šo ieguldījumu rezultātu varēsim novērtēt jau nākamvasar, kad Volkswagen galvenajā rūpnīcā Vācijas pilsētā Volfsburgā sāksies Golf 8 ražošana. Zināms, ka jaunais modelis tiks piedāvāts 108 pasaules valstu tirgos.

Par Golf 8 cenām vēl nekas nav zināms, tādēļ atgādināsim, ka Golf 7 bāzes modelis Latvijā maksā nepilnus 17 000 eiro.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 7.decembris 2018 10:45
13 6 Atbildēt

Viss kā parasti VAG mēsliem:

Pēc mēneša parādīs jau pilnīgāku attēlu, vēl pēc mēneša - konceptu. Vēl pēc diviem, to prezentēts kaut kādā izstādē ( protams, būs 3 raksti par to), tad būs neliels klusums...

Tad paziņos, ka ir uzsākta ražošana, tad tiks noķerts "spiegu attēls" , tad būs raksts, ka pirmais noripoja no konveijera, tad tāds makimāli aprīkots, par 65 000 Eur tiks nodots "testēšanai" dažādiem pamuļķiem un tie atdzīs, ka šis auto ir super automobīlis. Daudz reizes labāks par 20 000 vērtu pežuli, fordu vai kia...

Un tad zombiji to visu izlasīs un skries pirkt. Protams, ka ne to 60 000 vērto... pirks parasto, pa 25 000, tas, kurš līdzīgs 5 gadus vecam fordam, pežulim vai kia. pilnīgu mēslu, kā parasti.

Un tad visiem teiks - galvenais ir kvalitāte. Tas taču VW - ūberauto. Paskatieties, cik daudz par viņu raksta, un cik daudz pērk.

core 7.decembris 2018 9:49
3 1 Atbildēt

Labs attēls.

viencexperc 7.decembris 2018 13:01
3 5 Atbildēt

Izlasi manu komentāru vēlreiz.

Tad sapratīsi kāpēc pērk. Jo viņu "uzspiež" pirkt. Piedevām, visādi masu mēdiji reklamē par velti.

Pat šis raksts tā ir reklāma. Tu domā, ka iauto kaut ko saņēma? Nē. Tie pamuļķi reklamē par velti.

Uz pārējo pasauli šis triks neiet cauri. VW neprk AV, nepērk Japānā. Pārsvarā Eiropā. Un Ķīnā un Latīņamerikā.

Bet tur ir citi VW:

Latīņamerikā - Gol ( nevis Golf) Tas tr ir viens no pirktākajiem auto.

Ķīnā - Lavida, Sagitar, Santana, Magotan, Lamando, Teramont. Jā, tur ir arī pasāts, polo, bora un tiguans. Bet VW Ķīnā ražo kompānija FAW-VW.

Kad rādi savu tabulu ar pārdotajiem VW, tu aizmirsi piemint, ka 4 milonus Ķīnā pārdotos VW, ražoja arī ķīniešu kompānija FAW.

Tāpēc arī FAW, var teikt, - saražoja 4 miljonus auto. Vai katra pa 2 miljoniem... pat nezinu, kā labāk.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Kad neredz acīmredzamo (+ VIDEO) 22

Pa kreiso malējo joslu braucošais pikaps ar piekabi pazaudē daļu kravas. Vadītājs apstājas, padod atpakaļ un sāk nostiprināt no piekabes izkritušo priekšmetu, taču brīdi vēlāk stāvošajā sastāvā ietriecas vieglais automobilis. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 

Ar jaudu līdz 326 Zs - Volkswagen prezentējis jauno ID.3 GTX (+ FOTO) 6

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen iepazīstinājis ar jauno ID.3 GTX – sportisku elektriskās piedziņas modeli, kas pārdošanā nonāks šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti