Tiesa atbrīvojusi krievu blogeri Davidiču (+ VIDEO) 7

 
iAuto | 7.decembris 2018 15:17

Maskavas pilsētas tiesa atbrīvojusi Ēriku Kutuašvili, kas labāk pazīstams kā Davidičs. Strītreiseris, blogeris un apvienības “Smotra” dibinātājs cietumā atradās kopš 2016.gada februāra.

Davidičs atbrīvots sakarā ar to, ka vienā no apsūdzības epizodēm iestājies noilgums, bet otrā termiņš samazināts par četriem mēnešiem.

Blogeris tika apcietināts 2016.gada februārī un kopš tā laika atradās izmeklēšanas izolatorā. Viņš tika apsūdzēts par to, ka, darbojoties noziedzīga grupējuma sastāvā, inscenējis vairāku dārgu automobiļu: Lexus LS430, Mercedes SL 55 AMG, BMW M5 un BMW 745i zādzības, vēlāk pēc viltotiem dokumentiem saņemot atlīdzību no apdrošināšanas kompānijām. 2016.gada saistībā ar šo lietu tika apsūdzēta arī blogera civilsieva Anna Kaganska.

2018.gada oktobrī Davidiču notiesāja ar brīvības atņemšanu uz četriem gadiem un astoņiem mēnešiem, bet šī gada oktobrī Krievijas federācijas Augstākā tiesa blogera turēšanu ieslodzījumā atzina par nelikumīgu. Vēl līdz tam ar līdzīgu spriedumu nāca klajā Eiropas cilvēktiesību tiesa, piespriežot par labu Kutuašvili kompensāciju 2100 eiro apmērā.

 
Visi komentāri
 
as 7.decembris 2018 15:49
3 0 Atbildēt

Tad viņš zaga vai nezaga tos auto?

Spriežot pēc tā, ka nebija vairs tik bravūrīgs, izskatās, ka zaga!?

hmm 7.decembris 2018 16:41
6 2 Atbildēt

taisni brīnums, ka tev neatbild - te tak hujariča fanu, ka biezs. Ja man prasītu, tad es arī nemācētu atbildēt, vai viņš par ģeržavu vai pret ģeržavu. Šķiet, ka amerikāņi gan viņam nepatīk, jo dzirdēts, ka visas štatos ražotās mašīnas par gavno dēvējot

viencexperc 7.decembris 2018 18:03
8 3 Atbildēt

visiem krieviem nepatīk štati. Jo tie ir bagāti, vareni un dara ko grib.

rudens68 8.decembris 2018 11:09
0 1 Atbildēt

Par deržavu un tās kroplākajā veidā , atbalstīja dAunbasa seperātistus , pret Ukrainu

Andrejs 7.decembris 2018 22:36
3 4 Atbildēt

Man liels prieks par vinu,vins kaut ari zaga,bet nenema no parastajiem laudim neko,bet no aizrijusajam cukam!!!vairak tadu łauzu!!!

viencexperc 7.decembris 2018 23:06
4 2 Atbildēt

Ja tev būtu prieks, tad nebalsotu par "Vienoto krieviju" vai tās marionetēm - "saskaņu". Tās arī slavenas ar tautas apzagšanu.

650 9.decembris 2018 3:37
2 0 Atbildēt

Taisnību sakot, viņš taču nav krievs. Cits, ka par beidzamo pilienu nostrādāja ka šis pašu galveno maskavas cssdd mentu pulkvedi savā videomateriālā publiski nosauca par p/daru un dokumentāli nofilmēja masveida sistēmu kā notiek kukuļošana mašīnu reģistrācijas jomā. Plus paziņoja ka tas ments savu amatu esot nopircis par 3milj usd.Lieki teikt,ka tas viss viņa savāktais materiāls nekur netika nedz izmeklēts ne pat ne papildus iztirzāts. Vēl viņš publiski pieminēja Rīgas Csdd kā pozitīvu piemēru likumīgai un ātrai darbībai šajā jomā un uzdeva jautājumu, kapc maskavā joprojām viss notiek pa vecam. Mūsu valodā runājot, tīrs Populists,odnaznačna..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti