Toyota Supra pirmais eksemplārs tiks pārdots izsolē 1

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 14.decembris 2018 6:25

Ilgi gaidītais sportiskās kupejas Toyota Supra pirmais eksemplārs tiks pārdots Barrett-Jackson izsolē, ko sarīkos 19.janvārī, ASV pilsētā Skotsdeilā.

Toyota Supra pirmizrāde gaidāma tieši pēc mēneša – Detroitas autoizstādē, taču pirmais attēls, kurā redzams sērijveida modelis, tika publicēts vien šodien.

Unikālais automobilis ar VIN numuru 20201 kļūs par pirmo Supra, kas ko ASV tirgū pēdējo 20 gadu laikā. Kupeja būs krāsota matēti pelēkā krāsā, kas kontrastēs ar sarkanajiem spoguļu korpusiem un matētiem melnas krāsas riteņu diskiem. Sporta auto salons būs izdarināts ar ādu, bet īpašo statusu apliecinās oglekļa šķiedras dekors ar uzrakstu.

Izsoles rezultātā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti labdarības fondam, kas palīdz 2001.gada 11.septembra teroraktā cietušajiem cilvēkiem.

Toyota Supra izstrādāts sadarbībā ar BMW, kupeja dalīs platformu ar BMW Z4 trešās paaudzes modeli, dizaina jomā līdzinās konceptam FT-1, bet par dzinējspēku kalpos bavāriešu sešcilindru 3,0 litru benzīna motors ar 340 Zs (500 Nm) jaudu.

Toyota Supra pirmizrāde paredzēta 14.janvāri, kad darbu sāks pirmais jaunā gada lielākais autobūves jaunumiem veltītais pasākums – Detroitas motoršovs.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Qwerty 17.decembris 2018 6:17
1 0 Atbildēt

“Supra, kas ko ASV tirgū pēdējo 20 gadu laikā.” WTF, jūs paši lasat savus murgus pirms publicēšanas?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti