„Ford” īpašniekus aicina iesaistīties īpašā „Ford Motorcraft” programmā 1

 
Inchcape Motors | 27.novembris 2014 7:39

Gadiem ejot, jebkuram automobilim nepieciešams pievērst aizvien lielāku uzmanību, lai to saglabātu labā tehniskā kārtībā. Ja nepieciešams, visiem spēkratu īpašniekiem bez maksas tiks nomainīts bojātais automašīnas logotips.

Tāpēc oficiālais „Ford” pārstāvis Latvijā „Inchcape Motors Latvija” piedāvā īpašo „Ford Motorcraft” programmu, kuras ietvaros ar izteikti izdevīgiem nosacījumiem iespējams veikt apkopi visiem „Ford” automobiļiem, kas vecāki par pieciem gadiem. Pēc Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) publiskotajiem datiem, pašlaik Latvijā reģistrēti vairāk nekā 32 000 šādu automašīnu.

Ford B-Max Foto: iAuto

 „Ford Motorcraft” - tas ir jauns veids, kā vecākiem „Ford” automobiļiem nodrošināt kvalitatīvu servisu un apkopi par saprātīgu cenu. Apkopi veic profesionāli „Ford” mehāniķi, izmantojot mūsdienīgu diagnostiku un instrumentus, veicot darbus saskaņā ar ražotāja stingrajām prasībām.

Īpašā servisa programma piedāvā arī kvalitatīvas rezerves daļas, uz kurām var paļauties. Automobilis tiks salabots jau pirmajā reizē, lai ar to varētu atsākt braukt iespējami drīzāk. Pats svarīgākais - lielisko apkopi papildina arī lieliskas cenas.

Programmas četri galvenie piedāvājumi ietver:

  • ekonomisko apkopi (eļļas maiņa dzinējā, oriģinālā eļļa, oriģinālais eļļas filtrs, automašīnas vizuālā pārbaude, kuras laikā tiek vizuāli pārbaudīta ritošā daļa, bremzes un šķidruma līmeņi);
  • iespēju veikt diagnostiku un remontu pirms apskates par īpašām cenām (diagnostika, nepieciešamības gadījumā remonts, piedāvājot atlaidi darbam un rezerves daļām, kas atbilst „Ford” kvalitātei);
  • īpašas akcijas attiecībā uz riepu iegādi (izdevīgas cenas riepu nomaiņai un jaunu riepu iegādei);
  • fiksētas cenas pieprasītākajiem piedāvājumiem.

Ford Mondeo Foto: iAuto

„„Ford Motorcraft” īpašā servisa programma piedāvā kvalitatīvas rezerves daļas par ekonomiskām izmaksām – lepojamies, ka „Ford” cenas ir zemākas nekā citām neoriģinālām un jaunām detaļām, kad spēkrata īpašnieks nevar būt pārliecināts par to kvalitāti. Turklāt serviss nodrošina garantiju, speciālisti ir savas jomas profesionāļi, kuri strādā ar augstvērtīgām tehnoloģijām, instrumentiem un iekārtām. Programmai ir citas priekšrocības – fiksētas un ekonomiskas cenas auto apkopei, remontam un riepu maiņai,” stāsta „Inchcape Motors” mārketinga vadītāja Jana Garanča.

Novembrī un decembrī visi „Ford” īpašnieki, kuru automobilis sasniedzis piecu gadu vecumu, tiek laipni aicināti iepazīties ar programmu, iepriekš piesakoties „Ford” centrā.

Ford logo Foto: iAuto

Ja nepieciešams, visiem spēkratu īpašniekiem bez maksas tiks nomainīts bojātais automašīnas logotips. Savukārt, gaidot auto, var atpūsties un izbaudīt patīkamās un mājīgās „Ford” centra telpas, kur pieejams bezmaksas Wi-Fi, kafejnīca, televizors, kā arī bērnu stūrītis.

Ar plašāku informāciju par programmu iespējams iepazīties oficiālajā „Ford” mājaslapā www.ford.lv/lv/T/serviss/Ford5*MotocraftServiss.

Ford B-Max Foto: iAuto

 
Visi komentāri
 
LMT 27.novembris 2014 10:54
0 1 Atbildēt

Vai par rūsas aizkrāsošanu ar ir padomāts?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti