Gudrās mājas risinājums "Istabai.com" no Draugiem Group kļūst vēl pieejamāks 16

 
Istabai.com | 14.decembris 2016 15:41

Latvijas uzņēmums no Draugiem Group piedāvā gudrās mājas risinājumu, kurš ļauj attālināti ar viedtālruni kontrolēt un regulēt temperatūru mājās un dzīvoklī.

Foto: Publicitātes attēls

No decembra arī Latvijā pieejams Draugiem Group inženieru izstrādātais gudrās mājas risinājums Istabai.com uz nomaksu, kas produktu padara pieejamāku daudz vairāk mājsaimniecībām.

“Jau vairākas desmitgades mūsu automašīnas ir aprīkotas ar automātiskām klimata regulēšanas sistēmām, viedtālruņi veic funkcijas, kuras pat iedomāties nevarējām, mēs ikdienā izmantojam trauku un veļas mazgājamās mašīnas, telpu tīrīšanas robotus, bet par mājām, kur pavadām visvairāk laika, esam aizmirsuši. Domāju, ka 2017. gads ir īstais brīdis, kad arī mājas siltuma regulēšana un taupīšana jāuztic modernām tehnoloģijām” - produkta vajadzību pamato Istabai.com vadītājs Jānis Lindermanis, piebilstot, ka Latvijā izstrādāto risinājumu jau vairākus gadus izmanto mājsaimniecības un sabiedriskās iestādes Lielbritānijā, Īrijā, Nīderlandē un Norvēģijā, kur valsts programmas sedz līdz pat 60% no iekārtu vērtības.

Foto: Publicitātes attēls

Neskatoties uz to, ka risinājums, kas regulē siltumu atkarībā no tā, vai telpā uzturas cilvēki, spēj ietaupīt līdz pat 30% no ikmēneša apkures maksas, Draugiem Group kompānijas Istabai.com aptauja liecina, ka topošie klienti ne vienmēr ir gatavi ieguldīt visu summu iekārtu tūlītējai iegādei un vēlētos saņemt iekārtas uz nomaksu līdzīgi kā viedtelefonus vai sadzīves tehniku.

“Mēs ceram, ka drīz arī Latvijā tiks sniegts valsts atbalsts energoefektīvu risinājumu uzstādīšanai dzīvojamās platībās - līdzīgi kā tika atbalstīta māju siltināšana” - prognozē Istabai.com vadītājs Jānis Lindermanis.

Ikviens interesents var izmēģināt Istabai.com iekārtas Latvenergo energoefektivitātes demo centrā Jūrmalā vai Draugiem Group birojā Mārupē.

Jau no šī gada decembra Istabai.com iekārtu komplekts mājām, dzīvokļiem un komercplatībām ir pieejams ar bezprocentu nomaksu, sākot no 9,38 eiro mēnesī.

Katram klientam ir iespēja izveidot iekārtu komplektu atbilstoši savām vajadzībām un papildināt tos pēc vajadzības nākotnē.

Ar plašāku informāciju un detalizētu piedāvājumu aprakstu var iepazīties mājas lapā www.Istabai.com/nomaksa

Istabai ir “Draugiem Group Ltd.” piederošs uzņēmums, kas gudrās mājas risinājumus sāka izstrādāt jau 2012. gadā. Programatūra un iekārtu prototipu izstrāde notiek Draugiem Group, savukārt iekārtu masveida ražošana - Latvijas un Lietuvas elektroiekārtu ražotnēs. Atsevišķas komponentes Istabai.com piegādā Vācijas uzņēmums Siemens. Istabai.com 2015. gadu beidza ar 224 300 eiro apgrozījumu un 43 450 eiro peļņu.

Foto: Publicitātes attēls

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Istabai 14.decembris 2016 17:46
5 1 Atbildēt

Paldies par komentāru, bet tas ir ļoti maldinošs!

1. Samazinot telpas temperatūru pa dienu kad esat prom no mājām kaut vai par 2C jau dos pietiekamu ietaupījumu.

2. Gāzes apkures katliem tiek pieslēgta iekārta, kura katlam liek ieslēgties un āra temperatūras sensora iestatījumus var arī mainīt.

3. Malkas apkuri mūsu sistēma nevar regulēt.

:b 14.decembris 2016 21:01
3 1 Atbildēt

Bet pamēģini :P kontrolēt savu komforta temperatūru dzīvoklī. Nav jāsvīst +24.5°C, bet ieregulē +22.5°C. Un nav jālaiž siltumenerģija vējā caur logu.

Pēc monitoringa datiem dienā un naktī centrālā apkure uztur daudz maz vienu temperatūru (+-1°C). Varbūt naktī cilvēkam guļamistabā vajag nedaudz vēsāk, lai kvalitatīvāks miegs. Bet tas tā, kā kuram.

yo 14.decembris 2016 21:21
3 0 Atbildēt

Istabai.com pamatkompekts boilera cena 253Eur, Neatatmo kas dara visu to pašu 150Eur.

Es gribētu atbalstīt vietējos, bet neredzu nevienu iemeslu lai maksātu 100 eur pa virsu?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti